Sport > Fudbal

Partizan slavio u derbiju kola u Humskoj

Fudbaleri Partizana savladali Vojvodinu sa 3:1 u Beogradu

Izvor: K1info

Autor: Đorđe Gvero

02/12/2023 > 17:43

podeli vest:

Partizan slavio u derbiju kola u Humskoj
Foto: Starsport


Debakl iz prošlog kola nije poljuljao lidera šampionata. Partizan je nastavio sa pobedama, pošto su u 17. kolu Superlige Srbije savladali Vojvodinu rezultatom 3:1. Prvo poluvreme je prošlo bez golova, iako su domaći imali dosta šansi. Drugo poluvreme mnogo efikasnije, što i govori podatak da smo videli četiri gola. Parni valjak je stigao do prednosti u 54. minutu, prvim golom Frenka Kanutea u ligi Srbije. Međutim, gosti su posle primljenog gola krenuli u totalnu ofanzivu i u 68. minutu preko Uroša Nikolića stigli do izjednačenja.

Foto: Starsport

 

Bilo je posle šansi i na jednoj i na drugoj strani, na kraju Gajas Zahid pokazuje zašto je ogromno pojačanje za Partizan i zašto je za kratko vreme postao jedan od omiljenih igrača navijača. 88. minut, Norvežanin pogađa za 2:1.  Konačan rezultat postavlja Mateus Saldanja sa bele tačke u sedmom minutu sudijske nadoknade.

Partizan je prvi na tabeli sa 43 osvojena boda, Vojvodina ostaje šesta sa 22 boda. Pre sledećeg kola očekuju nas Kup utakmice, crno beli igraju protiv Grafičara u četvrtak od 16 časova na svom terenu, dok će Vojvodina u goste Mladost GAT-u. 

Ostavite komentar