Sport > Fudbal

Duljaj sutra na teren izvodi NAJJAČI SASTAV: NEMA OPUŠTANJA, Jedinstvo će imati VELIKU PODRŠKU

Posle današnjeg treninga on će odlučiti ko će igrati na sutrašnjem duelu, ali na teren sigurno neće izaći Aranđel Stojković i Aldo Kalulu

Izvor: K1info/Tanjug

31/10/2023 > 17:28

podeli vest:

Duljaj sutra na teren izvodi NAJJAČI SASTAV: NEMA OPUŠTANJA, Jedinstvo će imati VELIKU PODRŠKU
Foto: Tanjug/Strahinja Aćimović


Trener fudbalera Partizana Igor Duljaj izjavio je danas da će "crno-beli" igrati u najjačem sastavu protiv Jedinstva na meču šesnaestine finala Kupa Srbije.

Utakmica između Jedinstva i Partizana biće odigrana sutra od 13 sati na stadionu "Dragan Džajić" na Ubu. Fudbaleri Partizana su favoriti na ovom meču, a Duljaj je pozvao na oprez i podsetio da su "crno-beli" prošle sezone u šesnaestini finala Kupa Srbije eliminisani od Radničkog u Sremskoj Mitrovici.

- Ja sam bio svedok nekih utakmica, a nažalost i učesnik mnogih mečeva u Kupu kada smo eliminisani. I tada smo igrali u najjačem sastavu. Međutim, utakmice u Kupu su specifične, posebno zbog toga ako se opustite i ne poštujete protivnika, može da dođe do problema. Naravno da ne bežimo od uloge favorita, znamo šta nas očekuje i bilo kakvo opuštanje može da dovede do problema - rekao je Duljaj na konferenciji za medije u Beogradu.

On je istakao da će posle današnjeg treninga odlučiti ko će igrati na sutrašnjem duelu sa Jedinstvom.

- Moram prvo da vidim u kakvom su stanju igrači. Ono što sigurno znam je da neće igrati Aranđel Stojković i Aldo Kalulu zbog povreda - dodao je trener Partizana.

Partizan je prvi na tabeli Superlige Srbije, dok je Jedinstvo na devetom mestu na tabeli Prve lige Srbije.

- Ja ću izvesti najjači mogući sastav za koji smatram da nam je sutra potreban. Nema potcenjivanja protivnika, znam da će Jedinstvo imati veliku podršku domaćih navijača. To je normalno jer će na Ubu sutra da bude praznik fudbala. Nema potrebe da više da pozivam naše navijače, jer sada sami dolaze. U Kolubarskom okrugu ima dosta navijača Partizana, verujem da će doći da ulepšaju spektakl - rekao je Duljaj.

On je dodao da Jedinstvo ima dobre igrače.

- Sigurno je da će oni imati veliki motiv da se pokažu protiv Partizana. Nema opuštanja, nebitno je ko tamo igra. Najvažnije je kako ćemo mi ući u utakmicu. Ako budemo ušli opušteno u meč nemamo šta da tražimo, ali siguran sam da su momci svesni i neću im dozvoliti da se opuste - istakao je trener Partizana.

Duljaj je naveo da će ekipi Partizana da bude veliko zadovoljstvo da igra na stadionu nosi ime legendarnog srpskog fudbalera Dragana Džajića. On je dodao da je tokom jučerašnjeg dana razgovarao sa Nemanjom Matićem, koji se nalazi na čelu Jedinstva.

Ostavite komentar