Sport > Fudbal

Zvezda se NAMUČILA s Nišlijama, protiv Jang Bojsa MORA BOLJE

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su Radnički iz Niša u utakmici 10. kola Superlige Srbije rezultatom 1:0

Izvor: K1info/novosti.rs

30/09/2023 > 18:37

podeli vest:

Zvezda se NAMUČILA s Nišlijama, protiv Jang Bojsa MORA BOLJE
Foto: Starsport


Fudbaleri Crvene zvezde su uspeli da savladaju Radnički iz Niša na svom terenu sa 1:0 u okviru 10. kola Superlige Srbije, čime su prekinuli "crni niz" od dve utakmice bez pobede. Jedini pogodak na meču bio je delo Mirka Ivanića u 13. minutu susreta.

Crvena zvezda jeste upisala tri boda, što je zapravo bio osnovni cilj, ali nije igrala ni približno onako kako treba da izgleda i kako to želi Barak Bahar. Ipak, trijumf nad nemoćnim Radničkim iz Niša minimalnim rezultatom (1:0) je prvi posle 27 dana koji bi trebalo da pokrene srpskog prvaka pred Jang bojs i Ligu šampiona.

Već od prvog minuta evidentno je bilo da je Zvezda motivisano i ofanzivno ušla u meč. Za prvu priliku trebalo im je dvadesetak sekundi, ali ni Radnički nije doneo iz Niša "belu zastavu".

Otkrili su ranjivosti u odbrani domaćina u nekoliko momenata, iz kontri izlazili sami pred golmana, ali je nedostajao kvalitet i voljni momenat u završnici da ozbiljnije ugroze Omrija Glazera.

Foto: Starsport

 

Ipak, u jednom napadu koji je Hvang inicirao odbitak je došao na glavu Mirka Ivanića koji je bez mnogo problema matirao Dragana Rosića.

Nakon nešto mirnijeg starta drugog poluvremena u 57. minutu Mirko Ivanić je pogodio prečku, a potom iz odbitka lako je pokupio loptu Dragan Rosić.

Mogao je u samoj završnici meča do gola i Radnički, ali je pokušaj Filipa Fraja iz srca šesnaesterca u korner poslao Glazer. Na kraju, 1:0.

Ostavite komentar