Sport > Fudbal

DULJAJ posle novog poraza BESAN na navijače: NEMOJ da mi VREĐAŠ familiju, oca i burek

Trenera Partizana pogodili su povici sa tribina tokom utakmice protiv Nordsjelanda

Izvor: K1info

31/08/2023 > 23:22

podeli vest:

DULJAJ posle novog poraza BESAN na navijače: NEMOJ da mi VREĐAŠ familiju, oca i burek
Foto: starsport


Fudbaleri Partizana završili su svoj evropski put ove sezone. Možda je tako i najbolje, dok se klub malo ne presabere, dok ne dovede neke prave fudbalere i postane ono što je nekad bio - srpski velikan (skoro) poput Crvene zvezde.

Izabranici Igora Duljaja su posle strahotnih danskih 5:0 izgubili od Nordsjelanda i večeras u Beogradu, srećom samo sa 1:0, ali je to sveukupni veliki minus, i rezultatski i igrački.

Posle meča svoje utiske izneo je i strateg crno-belih, koji je mogao samo da čestita boljem na plasmanu u Ligu konferencija.

- Veoma je teško posle pet golova izaći i odigrati ovakvu utakmicu. Imao sam priliku da pričam sa njihovim trenerom. Oni imaju sistem i oni su stabilni. U takvim uslovima može da se radi. Mlada, brza i agresivna ekipa - rekao je Duljaj.

Foto: Starsport

 

Trener Partizana se posle toga otvorio i otkrio u kojoj meri mu smeta ambijent na tribinama.

- Hteli ili ne hteli, mnoge stvari utiču na moje igrače i mene. Nisam mogao da slušam kako neko vređa nekog igrača sa tribine. To je jako ružno. Nemoj da mi diraš familiju, burek, oca moga... To ipak nije opravdanje, bolja ekipa je pobedila - jasan je bio Igor Duljaj.

 

 

Ostavite komentar