transfer

Bivši napadač PSŽ-a stiže u Zvezdu, ovo su SVI DETALJI UGOVORA

Crvena zvezda mogla bi uskoro da dobije veliko pojačanje u napadu.

Autor: K1info/mozzartsport

28/08/2022 > 11:19

podeli vest:

Bivši napadač PSŽ-a stiže u Zvezdu, ovo su SVI DETALJI UGOVORA
Foto: YouTube screenshot


Kalifa Kulibali (31) bi trebalo da postane novi igrač srpskog kluba.

Gorostasni ofanzivac će do kraja dana biti u Beogradu gde će se transfer i zaključiti.

Kako Mozzartsport prenosi, poznati su i finansijski detalji njegovog dolaska u Ljutice Bogdana, pa će napadač zarađivati 40.000 evra uz bonuse, a ugovor će biti potpisan na godinu dana uz mogućnost produženja na još godinu dana saradnje.

Napadač iz Malija je trenutno bez kluba, a odlazak Pavkova intenzivirao je pregovore sa čelnicima crveno-belih, i navodno je sve blizu dogovora.

Kulibali ima 31. godinu, visok je skoro dva metra (1,97 m), a jedno vreme je nakon dolaska iz Malija bio i u drugom timu Pari Sen Žermena. Kasnije je nastupao za Šarloa, Gent i Nant, u kojem je proveo pet godina.

Kulibali će na stadionu Rajko Mitić zaoštriti konkurenciju u samom špicu napada koju već čine Aleksandar Pešić i Ohi Omoidžuanfo. Norvežanin je kod doskorašnjeg trenera crveno-belih Dejana Stankovića bio precrtan, čak i stavljen na transfer listu, ali je sportski sektor srpskog šampiona odbio ponudu Brendbija vrednu 1.000.000 evra. Na kraju bi Ohijev status mogao da se promeni dolaskom Miloša Milojevića na klupu Zvezde. Norvežanin je dobio šansu od prvog minuta protiv Javora i postigao prvi ovosezonski gol.

Ostavite komentar