Sport > Fudbal

Da je imao OVOG DESNOG BEKA, Stanković bi možda još bio na klupi Zvezde - STIŽE POVRATNIK u crveno-beli dres

Prvi mandat u Zvezdi Marko Vešović je imao još kao tinejdžer, a za tri i po sezone odigrao je 110 mečeva i zabeležio četiri gola i 11 asiste

Autor: K1info/mozzartsport

27/08/2022 > 19:28

podeli vest:

Da je imao OVOG DESNOG BEKA, Stanković bi možda još bio na klupi Zvezde - STIŽE POVRATNIK u crveno-beli dres
Foto: Starsport


Crvena zvezda muči muku sa bekovima. Milan Rodić nema alternativu na levoj strani, a Strahinja Eraković je prekomandovan sa štopera na desnog beka. Trener Dejan Stanković nema drugih rešenja, ali konačno tim glavoboljama je došao kraj.

Na meti šampiona Srbije je Marko Vešović, defanzivac azerbejdžanskog Karabaga. Sportski sektor crveno-belih tražio je naslednika Milana Gajića koji je otišao u CSKA iz Moskve.

Kako otkriva Maxbet sport, kontakti su već uspostavljeni. Crnogorski reprezentativac je ušao u poslednju godinu ugovora i mogao bi da dođe bez velikog obeštećenja. Bitna stavka je da igrač ima i srpski pasoš.

Prvi mandat u Zvezdi Vešović je imao još kao tinejdžer, kada je 2010. godine stigao na Marakanu kao jedan od najtalentovanijih krilnih igrača u Crnoj Gori i na Balkanu. Za tri i po sezone odigrao je 110 mečeva i zabeležio četiri gola i 11 asistencija.

Posle Zvezde je otišao u Torino, bio je na pozajmicama u Speciji i Rijeci, gde je igrao zaista odlično nekoliko sezona (117 mečeva, 12 golova, 15 asistencija). U januaru 2018. prešao je u Legiju, gde je nastavio da igra sa velikim uspehom (82 meča, 3 gola, 14 asistencija) i na krilu i na desnom beku.

Foto: Starsport

 

Povreda ga je udaljila sa terena nekoliko meseci, a kad se vratio prešao je u Karabag 2021. godine. U Azerbejdžanu igra odlično na mestu desnog beka (47 mečeva, 3 gola, 5 asistencija) i taj kontinuitet na toj poziciji, uz njegovu brzinu i ofanzivne karakteristike, naveo je sportski sektor Crvene zvezde da pokuša da ga dovede kao pojačanje za nastavak sezone.

 

 

 

Ostavite komentar