Sport > Fudbal

SELEKTOR ORLOVA imao posla u Bergamu: Jeste PORAZ Verone, ali PIKSI video GOL LAZOVIĆA

Reprezentaciju Srbije očekuje treća utakmica u kvalifikacijama za EP protiv Bugarske u Razgradu 20. juna

Izvor: K1info/novosti.rs

22/05/2023 > 22:31

podeli vest:

SELEKTOR ORLOVA imao posla u Bergamu: Jeste PORAZ Verone, ali PIKSI video GOL LAZOVIĆA
Foto: Tanjug/Miloš Milivojević


U sklopu redovnih aktivnosti i pripreme za nastavak kvalifikacija u junu, selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković boravio je u Bergamu i gledao duel Atalante i Verone. Domaćin je pobedio sa 3:1, a jedini gol za goste postigao je Darko Lazović, koji je, nažalost, sredinom drugog poluvremena morao van igre zbog povrede.

Bilo je vremena za druženje van stadiona, koje su selektor Stojković, Lazović, kao i nekadašnji reprezentativac Filip Đorđević iskoristili na najbolji mogući način.

Reprezentaciju Srbije očekuje treća utakmica u kvalifikacijama za EP protiv Bugarske u Razgradu (20. jun), dok će četiri dana pre toga odigrati prijateljski meč sa Jordanom u Beču.

Foto: Tanjug/AP

Darko Lazović (drugi zdesna) proslavlja gol protiv Atalante

Selektor Stojković se sa svojim saradnicima uveliko priprema za predstojeće utakmice, tako da su nedavno susrete sa našim reprezentativcima imali Kacušito Kinoši (Porto – Marko Grujić, Sevilja – Nemanja Gudelj, bio je tu i Marko Dmitrović, koji se nedavno oprostio od državnog tima), Bratislav Živković (Firenca – Nikola Milenković, Luka Jović, Aleksa Terzić, Filip Đuričić), kao direktor „A“ tima Stevan Stojanović (Amsterdam – Dušan Tadić).

 

Ostavite komentar