Sport > Fudbal

Još je Čukarički ZELEN ZA EVROPU: Tvente S POLA GASA do pobede u Beogradu (1:3)

Gosti iz Holandije su bili mnogo bolji rival u prvom poluvremenu, čini se da če revanš biti samo formalnost

Autor: K1info

04/08/2022 > 21:54

podeli vest:

Još je Čukarički ZELEN ZA EVROPU: Tvente S POLA GASA do pobede u Beogradu (1:3)
Foto: Starsport


Predstavnik Holandije se pokazao kao prevelik zalogaj za Brđane, pa otuda i nepovoljan krajnji epilog prvog meča u trećem kolu kvalifikacija za Ligu konferencija: Čukarički - Tvente 1:3 (0:3).

Na stadionu Partizana, sve je praktično rešeno već u prvom poluvremenu, kada su Holanđani stekli veliku prednost! Bilo je jasno da su kvalitetniji, a svakako jedan od aduta im je bilo i mnogo veće međunarodno iskustvo.

Foto: Starsport

 

Stefan Kovač je vratio nadu Čukaričkom u 59. minutu. Badamosi je ukrao loptu i proigrao Adžića, a bivši veliki talenat Zvezde i nekadašnji igrač Anderlehta sjajno pronašao Kovača, kom nije bilo teško da pogodi! Bio je to tračak nade da nešto može da se promeni, ali osim počasnog gola, Brđani u četvrtak uveče u Beogradu nisu mogli više.

Gosti iz Holandije su bili mnogo bolji rival u prvom poluvremenu, iako su i fudbaleri Čukaričkog pretili u nekoliko navrata, ali nijednom nisu uspeli ozbiljno da ugroze velikog favorita. Tvente je stekao veliku prednost, dali su tri gola, a u strelce su se upisali Rots, Flap i Brenet.

Revanš u Enšedeu je 11. avgusta, a ostaje da se vidi da li Čukarički kao gost može makar da popravi konačan utisak protiv velikog favorita.

Foto: Starsport

 

 

Ostavite komentar