Sport > Fudbal

Zvezda LAKO PRESKOČILA "krov", Voždovac još DOBRO I PROŠAO

Ubedljivi su bili crveno-beli rezultatski, ali igrali su i skoro celu utakmnicu s igračem više

Izvor: K1info

11/02/2023 > 15:50

podeli vest:

Zvezda LAKO PRESKOČILA "krov", Voždovac još DOBRO I PROŠAO
Foto: Starsport


Crveno-beli, posle neubedljive prolećne premijere i remija sa Vojvodinom pred svojim navijačima (1:1), želeli su da poprave utisak na gostovanju Zmajevima, koji su u prošlosti umeli da im nanesu bolne poraze “na krovu” i u tome su - u potpunosti uspeli. Voždovac - Crvena zvezda 0:6.

Foto: Starsport

 

I to pre svega zahvaljući onima na koje se uvek računa - trio Katai, Ivanić, Kanga bio je prava misterija za odbranu Voždovca, a kad se tome dodaju raspoloženi Bukari i odlični Vigo, vrlo brzo je na "krovu" sve postalo jasno. 

Zvezda je do vođstva došla u 14. minutu posle čistog penala i crvenog kartona za igrača Voždovca Đorđevića, a Kanga je sa bele tačke bio neumoljiv.

Na 2:0 povisio je Bukari u 10. minutu. Odlično je Kanga poslao loptu kroz sredinu ka krilnom fudbaleru koji ovakve šanse ne propušta. 

Samo 4 minuta kasnije bilo je 3:0. Magija Inanića i Kataija koji je lepim šutem smestio loptu u mrežu. 

Šteta što je VAR poništio prelep gol Bukarija u 45. minutu. ali na poluvreme se otišlo sa "samo" 3:0 iako je bilo šansi za mnogo više golova..

Goleada se nastavila i u drugom poluvremenu. Vigo je u 64. minutu, malo uz pomoć sreće, upisao svoj prvenac, za 4:0.

Nešto kasnije, u strelce se upaso i Kangva, koji je netom zamenio Kangu, i posle odbitka smestio loptu u mrežu Voždovca za velikih 5:0. Igrao se 77. minut.

A u 81. minutu, majstorija Ivanića, za 6:0...

Standings provided by Sofascore
 

 

Ostavite komentar