OVO SU SLIKE ČAURA KOJE SU ISPALILI POLICAJCI U NOVOM SADU Pogledajte čime je uzvraćeno na nasilje blokadera! (FOTO)
Vesti
Jednog od najpoznatijih kuvara sa ovih prostora možete gledati u emisiji "Sofra", svakog dana u 14 časova na K1 televiziji
podeli vest:
Emisija "Sofra", koju vodi čuveni kuvar Saša Mišić, svakodnevno na K1 televiziji donosi kombinaciju tradicionalnih jela u modernom ruhu. U jednom od svojih nastupa, Mišić je predstavio specijalitet zvani . Pripremu jela možete pogledati u petak, 29. novembra na K1 televiziji.
Foto: Newage production
Sastojci:
Šargarepa 200 g
Kobasice 300 g
Crni luk 200 g
Beli luk 2 čena
Paprika u prahu slatka 50 g
Tucana paprika 10 g
Pesto sos 50 ml
Paradajz pelat 100 g
Lepinja 1 komad
Priprema:
Na vrelu svinjusku mast ili ulje propržite: isečenu šaragarepu, krompir, crni luk, stabljiku celera, crvenu papriku, ljutu i slatku papriku.
Kada se malo proprži dodajte i isečene kobasice u to povrće. Ukrčkajte zajedno sa paradajz pelatom, pesto sosom. Na kraju dodajte začine. Servira se uz pogaču ili lepinju.
BONUS VIDEO:
Jednog od najpoznatijih kuvara sa ovih prostora možete gledati u emisiji "Sofra", svakog dana u 14 časova na K1 televiziji
18.11.2024
SofraJednog od najpoznatijih kuvara sa ovih prostora možete gledati u emisiji "Sofra", svakog dana u 14 časova na K1 televiziji
18.11.2024
SofraJednog od najpoznatijih kuvara sa ovih prostora možete gledati u emisiji "Sofra", svakog dana u 14 časova na K1 televiziji
18.11.2024
SofraJednog od najpoznatijih kuvara sa ovih prostora možete gledati u emisiji "Sofra", svakog dana u 14 časova na K1 televiziji
11.11.2024
SofraLideri prozapadne opozicije redom su odbacili otkriće ruske SVR o planu "Majdana" za Srbiju. Zašto su se našli uvređenim ako ne učestvuju u tom prljavom poslu?
pre 25 minuta
PolitikaViše od 100.000 vojnika, kao i 247 ratnih brodova i podmornica ruske mornarice pokazalo čime raspolaže
pre 51 minut
SvetU prestonici će tokom popodneva duvati košava
15.09.2025
VestiU subotu u Banatu jaka košava
12.09.2025
Vesti
Ostavite komentar