BARSELONA U "KLACKALICI" BOLJA OD PARTIZANA Crno-bele pobede u Evroligi koštale greške, treći poraz u nizu
Sport 
        podeli vest:
 
                    Danas vam otkrivamo tajnu ukusnog i zdravog posnog ručka koji će vas osvojiti na prvi zalogaj a to je boranija! Bez zaprške, a pun povrća i bogatog ukusa – ovo jelo je pravo iznenađenje za sve ljubitelje zdrave hrane. Dodali smo i dva posebana sastojaka koji će boraniju učiniti neodoljivom, a vi ćete morati pogledati video da biste saznali o čemu se radi! Pripremite se za eksploziju ukusa i podelite ovaj recept sa svojim prijateljima.
                                                                            
                                        
                                                                                                                                                                                                                                
                                
                                                                                                        
                                                                                                    
                                
                                                                                                        
                                                                                                    
                                
                                                                 
                                                                
                                
                                                                                                        
                                                                                                    
                                
                                                                                                        
                                                                            
                                        
                                                                                                                                            
                                
                                                                                                        Potrebno je:
                                                                                                    
                                
                                                                                                        1 glavica crnog luka seckanog ili praziliuka
                                                                                                    
                                
                                                                                                        1 veća šargarepa
                                                                                                    
                                
                                                                                                        1 šaka celera korena ili stabla
                                                                                                    
                                
                                                                                                        lonče od 200 gr kukuruza šećerca
                                                                                                    
                                
                                                                                                        100 gr šampinjona
                                                                                                    
                                
                                                                                                        1 kašika ajvara
                                                                                                    
                                
                                                                                                        malo ml paprike
                                                                                                    
                                
                                                                                                        5 čena belog luka
                                                                                                    
                                
                                                                                                          ulje začin suvi
                                                                                                    
                                
                                                                                                        1 kašika griza
                                                                                                    
                                
                                                                                                        peršunov list
                                                                                                                                                                                        
                                
                                                                                                        
                                                                                                    
                                
                                                                                                        
                                                                                                    
                                
                                                                 
                                                                
                                
                                                                                                        
                                                                                                    
                                
                                                                                                        
                                                                            
                                        
                                                                                    
Kako se sprema boranija pogledajte u videu:
Ostavite komentar