ČIJA JE IDEJA DA BAČULOV LAŽIRA TROVANJE? Šešelj šokirao tvrdnjama: Njegovim gazdama bi više odgovaralo da ne preživi
Vesti 
        podeli vest:
 
                    Danas vam predstavljam fantastičan recept za rastresitu slanu pitu sa kupusom bez kora! Ako tražite brz, jednostavan i pre svega ukusan obrok, onda je ovo pravi recept za vas. Ova pita je toliko sočna i mekana da ćete je praviti iznova i iznova. Umesto kora, koristićemo jednostavnu smesu sa jajima, brašnom, grizom i kiselom vodom, a glavni sastojak je naravno kiseli kupus koji joj daje poseban šmek.
Priprema je brza i laka, a ukus je neodoljiv. Idealna je užinu večeru ili kao dodatak jelu. Pogledajte video i uverite se kako se lako pravi ova divna pita!
                                                                            
                                        
                                                                                                                                                                                                                                
                                
                                                                                                        
                                                                                                    
                                
                                                                                                        
                                                                                                    
                                
                                                                 
                                                                
                                
                                                                                                        
                                                                                                    
                                
                                                                                                        
                                                                            
                                        
                                                                                    
                                                                            
                                        
                                                                                                                                            
                                
                                                                                                        Priprema
                                                                                                    
                                
                                                                                                        Pleh obložiti pek papirom. Umutiti jaja dodati brašno i griz sa praškom za pecivom prosejano. Dodati kiselu vodu kiseo kupus ulje so mleveni biber i po želji tucanu ljutu papriku. Sve dobro lagano špatulom izjednačiti i izliti u pleh 22 cm prečnika. Peći na 210 stepeni. Seći prohlađeno ali toliko je dobra da će biti dovoljno i pokidati je rukama.
                                                                                                    
                                
                                                                                                        Napomena: Ja sam umesto kisele vode dodavala i jogurt  isto je jako dobra. Tucanu papriku možete izostaviti ako imate malu decu.
                                                                                                                                                                                        
                                
                                                                                                        
                                                                                                    
                                
                                                                                                        
                                                                                                    
                                
                                                                                                        
Kako se ova pita sprema, pogledajte u video prilogu:
Ostavite komentar