MOŽE BITI PITA A MOŽE I GIBANICA Jednostavna, mekana i pojede se u slast!
podeli vest:

Ma, samo da miriše na domaće! Ova pita će vas oduševiti svojom jednostavnošću, brzinom pripreme i fantastičnim ukusom. Na prvi pogled, izgleda kao klasična gibanica, ali tajni sastojak joj daje posebnu notu i čini je neodoljivom. Idealna je za brzi doručak, ukusnu večeru ili iznenadne goste.
Potrebno je:
pola starog hleba
2 jaja
250 ml jogurta ili mleka
100 gr kačkavalja
150 gr sira feta
malo ulja
Priprema:
Pleh obložiti pek papirom i istresti u pleh i izravnati. Odozgo rasporediti ostatak kačkavalja. Peći na 220 stepeni, 45 minuta da ispari tečnost i porumeni. Služiti uz jogurt. Fantastično!
Kako se sprema pita pogledajte u videu:
SVEŽE JUTRO U SRBIJI Pljuskovi tokom prepodneva, a evo kada stiže stabilizacija vremena
U prestonici će tokom popodneva duvati košava
pre 2 sata
VestiI DALJE PRIJATNO TOPLO U VEĆEM DELU ZEMLJE Tokom jutra oblačno i svežije
U subotu u Banatu jaka košava
12.09.2025
Vesti
Ostavite komentar