GDE JE BLOKIRAN SAOBRAĆAJ U BEOGRADU DANAS? Kroz ove ulice ne možete! A evo kako funkcioniše gradski prevoz
Vesti
Često ih jedemo u salatama, pečene na roštilju, punjene, pa hajde da probamo i pohovane
podeli vest:
Kada vam dosadi pohovano meso ili paprika, napravite - pohovane šampinjone. Lako je. Za početak, izaberite šampinjone jednake veličine i u parnom broju.
Za fil vam treba: šunka, kačkavalj, mileram, origano
Za pohovanje: jaja, brašno, prezla, ulje za prženje
Priprema: Šampinjone oprati i povaditi im nožice.Ukoliko šunka i kačkavalj nisu puno slani pomalo posoliti unutrašnjost gljiva. Šunku i kačkavalj iseckati sitno, začiniti origanom i sve povezati sa malo milerama.Tim filom puniti šampinjone, pa po dva spajati pomoću čačkalice. Uvaljati u brašno, zatim umućena jaja koja se posole i na kraju u prezlu. Pržiti na vrelom ulju, sa svih strana, da lepo porumene.
Sjajna poslastica u kojoj umesto čokolade i šećera imate dijetalne sastojke
27.09.2022
GurmanlookKo može da im odoli?
12.08.2022
GurmanlookUkusno, a brzo i lako se sprema
24.09.2022
GurmanlookOvaj recept će svaki specijalitet tokom zime učiniti vrhunskim kulinarskim umećem
09.09.2022
GurmanlookSamit BRIKS-a će se održati u Brazilu 6. i 7. jula
pre 8 sati
Svet
Ostavite komentar