Da li biste probali AJNŠTAJNOVA JAJA? Genije je ovo jeo SVAKOG BOŽIJEG DANA i stvarno su- GENIJALNA
Albert Ajnštajn obožavao je da jede pržena jaja, ali spremana na neobičan način
08.09.2023
GurmanlookAko razmišljate o doručku lija vam priprema neće oduzeti puno vremena, ovo je najukusniji izbor
podeli vest:
Svi volimo proju, ali da li vlite projaru? Mnogi i ne znaju šta je to tačno, ali u nastavku se nalazi recept koji je tako jednostavan da stvarno svaka domaćica može uspešno da ga napravi.
Sastojci:
12 kašika kukurzunog brašna
4 kašike pšeničnog brašna
300 gr belog sira
3 jajeta
200 ml kisele vode
150 ml jogurta
100 ml ulja
1 kesica praška za pecivo
Albert Ajnštajn obožavao je da jede pržena jaja, ali spremana na neobičan način
08.09.2023
GurmanlookOn svoje pacijente savetuje da izbegavaju konzumiranje hrane i pića koji sadrže šećere i kiselosti
03.09.2023
VestiPriprema:
Kada se sve sjedini, onda ubacite sir i varjačom lagano umešate.
Nemojte sir previše da usitnite jer treba lepo pod zubima da se oseti i biće ukusnija projara.
Najbolje bi bilo da uživate u omiljenom napitku uz hranu
27.08.2023
VestiMogu uzrokovati brz porast nivoa šećera u krvi, što dovodi do pada energije kasnije tokom dana i doprinosi insulinskoj rezistenciji
14.08.2023
VestiTepsija u kojoj ćete peći projaru podmažite i obložite papirom za pečenjem pa sipajte testo. Malo protresite tepsiju kako bi se testo ravnomerno razlilo po njoj.
Pecite oko pola sata, prvo na 200 stepeni, a potom na 180.
Prijatno!
Tačno je da je doručak veoma važan obrok, ali to ne znači da treba da pojedemo bilo šta
11.05.2023
VestiDa li ste znali da je doručak jedna od najboljih prilika za unošenje potrebnih vitamina i minerala za održavanje zdravih kostiju?
09.04.2023
VestiDa bi izgledala dobro, Kolumbijka vredno trenira i pridržava se navika u ishrani
24.03.2023
CelebrityU prestonici će tokom popodneva duvati košava
15.09.2025
VestiU subotu u Banatu jaka košava
12.09.2025
Vesti
Ostavite komentar