Showbizz > Prvi Red

Sanja Đorđević u javnosti nakon DUGE medijske ilegale: Evo kako sada izgleda i da li se vraća na scenu (VIDEO)

Zvezda dvehiljaditih nastupila kao gošća na koncertu Lepe Brene

Izvor: K1info

Autor: Dušan Panajotović

28/05/2024 > 18:01

podeli vest:

Sanja Đorđević u javnosti nakon DUGE medijske ilegale: Evo kako sada izgleda i da li se vraća na scenu (VIDEO)
Foto: Prvi red


Muzička zvezda Lepa Brena održala je koncert za pamćenje u hali "Morača" u Podgorici. Specijalni gosti bili su Bane Mojićević, prvi pobednik "Zvezda Granda", kao i Sanja Đorđević, folk zvezda dvehiljaditih i velika Brenina prijateljica.

Foto: Prvi red

 

Sanja je pred kamerom "Prvog reda" govorila o povratku na scenu. Istakla je da redovno nastupa u Srbiji, Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori, ali i to da planira da se vrati na muzičku scenu sa nekom novom pesmom, jer publika to očekuje.

Foto: Prvi red

 

- Iskreno da vam kažem, uveliko poslednjih godinu dana preslušavam pesme. Nikad nisam ni prestala, nekako mi je problem da nađem novu pesmu. Pored pesama "Tebi i meni za prošle dane", preko "Janje umiljato", da ne nabrajam dalje, ostavila sam traga iza sebe. Meni dolaze deca od 18 godina na nastupe, znaju moju pesmu od pre 25, 26 godina. Negde imam odgovornost. Snimila sam par pesama koje nisu baš našle put do publike. Ja ću se potruditi da nađem nešto što liči na Sanju Đorđević - otkrila je Sanja, koja je potom uputila podršku mlađim koleginicama koje sada haraju estradnom scenom. Reč je o Tei Tairović, Milici Pavlović i Aleksandri Prijović.

Foto: Prvi red

 

- Sve te devojke su mnogo vredne, rade na sebi, mnogo su uložile truda i rada u svoju karijeru. Imaju jako dobre pesme. Od Tee tairović dve pesme kad krenu u klubu gde pevam ja igram i skačem. Milica Pavlović je prekulturna i predivna devojka, sa velikim poštovanjem. Aleksandra je divno dete, puna poštovanja, vaspitana, kulturna - rekla je ona.

Ceo izveštaj sa koncerta Lepe Brene u Podgorici pogledajte u videu u okviru teksta.

Ostavite komentar