Showbizz > Prvi Red

VELIKANI SRPSKOG GLUMIŠTA iskreno o Zoranu Radmiloviću! Evo koga je oženio, sa kim se svađao, ali i o njegovoj Dini

O Zoranu Radmiloviću govorili su njegovi prijatelji: glumica Seka Seblić, Svetozar Cvetković, Milan Caci Mihailović i reditelj Zdravko Šotra

Izvor: K1info

Autor: Simona Stanković

20/05/2024 > 15:16

podeli vest:

VELIKANI SRPSKOG GLUMIŠTA iskreno o Zoranu Radmiloviću! Evo koga je oženio, sa kim se svađao, ali i o njegovoj Dini
Foto: Prvi Red


Da je živ Zoran Radmilović bi ovog meseca napunio 91 godinu. On je za života posato javno dobro - pripda svima - njegove najpoznatije replike ponavljaju i to deca koja nisu bila čak ni rođena kada nas je on napustio.

O privatnom životu - Zoran je retko govorio. A, o njemu govorili su njegovi prijatelji: glumica Seka Seblić, Svetozar Cvetković, Milan Caci Mihailović i reditelj Zdravko Šotra. Javnost se seća da je Zoranova velika ljubav bila je glumica Dina Rutić koja je Od Zorana bila 10 godina mlađa. Međutim, u ostavrivanju njihove ljubavi pomogao je reditelj Zdravko Šotra.

U videu ispod pogledajte šta su rekli o bardu srpskog glumišta. 

Zoran Radmilovič umro je u 52. godini života nakon borbe sa opakom bolešću. Caci Mihailović se potrudio da sačuva Zorana od zaborava napisavši knjigu "Čarobnjak Radmilović" kao i film "Glumčina", a tako smi i saznali koliku je gajio ljubav prema ćerki Ani.

- Zoran je otišao sa ove planete pre skoro 40 godina, pre neki dan je bio, a otišao je sa 52 godine - kaže Caci Mihajlović. 

Seka Sablić ga je obožavala, a Svetozar Cvetković kaže da je on bio potpuno suprotan od onog kako ga pamte ljudi. 

- Kad ga sam se setim i naravno kada sam pomenem onda se setim tog pogleda i tih brkova koji su krili nešto od drugačije
suštine - ističe glumac Cvretković. 

Igrao je iz srca i iz stomaka do poslednjeg atoma energije. I baš zato svakunjegovu ulogu pamte generacije. Zanimljivo da je poslednju ulogi igrao kod Šotre, a kod njega je i debitovao. 


 

Ostavite komentar