Showtime > Prvi Red

"Prvi red" sa Marijom Šerifović u Tuzli, prozvala kolege koji pevaju po arenama: "Od toga prave SELJAKLUK" (VIDEO)

Razgovarali smo sa Marijom i o njenoj porodici

Izvor: K1info

Autor: Dušan Panajotović

22/04/2024 > 15:53

podeli vest:

"Prvi red" sa Marijom Šerifović u Tuzli, prozvala kolege koji pevaju po arenama: "Od toga prave SELJAKLUK" (VIDEO)
Foto: Prvi red


Pop zvezda Marija Šerifović održala je koncert za pamćenje u Tuzli u dvorani "Mejdan" 20. aprila. Ekipa "Prvog reda" provel je ceo dan sa pevačicom u Tuzli.

Zabeleželi smo kako izgleda Marijin dan u hotelu, na tonskoj probi, a potom i na koncertu, a u ekskluzivnom razgovoru otvorila je dušu o sinu Mariu. Istakla je da joj zbog naslednika sve pada lakše u poslu.

Foto: Prvi red

 

- Majka mi je rekla, pošto zna da nisam baš najbolje, poslala mi je snimak, nešto ga je snimala i kaže:'Samo pogledaj u njega i sve je lakše'. Mogu da se setim nekih njenih reči kada je ona radila njen posao koji je daleko krvaviji i teži od mog, jer to nsu koncerti od po dva sata, to su svirke od po 10, 12, 15 sati. Buvalno joj je trebalo da dođe na dva sata kući, da me vidi, da se prepakuje, istušira i da ide dalje, da napuni baterije i da nastavi dalje To sada stvarno ima smisla. Bez obzira što se ne osećam baš najbolje danas, jer su me satrle alergije, jedva čekam da se vratim, a isto tako mi je sve to dodatna motivacija da budem sve bolja i bolja, jer ja više nisam samo Marija Šerifović, ja sam i Mariova mama - objasnla je muzička zvezda za "Prvi red".

Foto: Prvi red

 

Govorila je i o tome koliko ju je majčinstvo promenilo.

- Ja ne vidim, ali ako vi vidite super. Ako je to neka promena na bolje, još lepše - rekla je ona.

Foto: Prvi red

 

- Oni sada govore da sam ja otkad sam postala majka mekša, plemenitija, nisam tako stroga. Javna Marija će se truditi da zauvek bude on što je bila do sada, a da je moje srce ispunjeno jednom potpuno neverovatnom, drugačijom i naopisivom količinom ljubavi, to jeste istina - dodala je Marija.

Foto: Prvi red

 

Pop pevačica priznala nam je i to da nije srećna što pojedine kolege drže koncert u velikim dvorana i arenama. Smatra da tamo nije mesto baš svakome sa estrade.

Foto: Prvi red

 

- Moram da priznam da nekima tu nije mesto. Postoji neko mesto gde neko radi i treba da radi, a psotoje neke dvorane koje su kulzturološki ostavljene za neku muziku, to ne moram biti ja, za neku muziku koja je u najmanju ruku civilizovana. Nisam nešto presrećna što se velike dvorane pretvaraju u velike kafane. Zna se šta je koncert, zna se šta je solistički koncert, zna se šta je turneja, makar je tako bilo. To je oduvek bio moj put. To ne znači da ja nisam pevala u velikim klubovima, diskotekama, sve to u redu, ali ima nekih ljudi koji od toga prave neki seljakluk, nešto 'Bože me sačuvaj' i to mi se ne dopada, ali sa druge strane, apsolutno podržavam izvođače, što iz moje branše, što ne, koji to rade lepo, kvalitetno i kako treba, da ne kažem jeftino - bila je iskrena pevačica za "K1".

Specijalan izveštaj iz Tuzle za emisiju "Prvi red" pogledajte u prilogu iznad.

Ostavite komentar