Showtime > Prvi Red

Otpevali su hitove "Južna pruga" i "Nije mene dušo ubilo": Kako danas izgledaju i čime se bave? (VIDEO)

Neki su ostali u muzičkim vodama, drugi su otišli u svet medicine, ugostiteljstva i nekretnina

Izvor: K1info

Autor: Dušan Panajotović

09/04/2024 > 21:14

podeli vest:

Otpevali su hitove "Južna pruga" i "Nije mene dušo ubilo": Kako danas izgledaju i čime se bave? (VIDEO)
Foto: K1 televizija


Dvehiljadite godine iznedile su mnoge hitove koji se pevaju i danas na mnogim slavljima. Jedan od hitova iz tog perioda je pesma "Južna pruga" koju izvodi Zoran Vanev.

Foto: K1 televizija

 

Pevača dugo nema na muzičkoj sceni. Pronašli smo ga u Švajcarskoj, gde danas radi kao lekar.

Foto: K1 televizija

 

- Ja u Švajcarskoj radim kao doktor prirodne medicine. Moja profesija je iznad svega. Ovde radim sa pacijentima na prirodnoj bazi. Imam malo vremena da idem i da prezentujem svoje muzičke tvorevine kad nemamo dobrih produkcija kao što je neka bio "Grand" - ispričao je Zoran za "Prvi red".

Foto: K1 televizija

 

Pevač Goran Dimitrijadis Dima koji je 1994. godine snimio pesmu "Nije mene dušo ubilo". Pesma uz koju su mnogi patili i preboljevali velike ljubavi živi i nakon 30 godina.

Foto: K1 televizija

 

- U ovom telefonu su svi dokazi. Mene zovu svaku noć iz svake kafane iz bilo kojih gradova. 'Slušaj', 'Hajde pevaj', pa ja pevam sa njima... Stigle su nove generacije, preko Instagrama dobijam pozive za iznenađenja za 18. rođendan ne uz šipkju, nego uz mikrofon. Mlađe generacije, stariji, sve genracije sam obuhvatio. To je pesma koja može svakog da pogodi. Ona živi 30 godina i nadam se da će mene nadživeti. Jedna lepa uspomena - kaže Dima za našu emisiju.

Foto: K1/Printscreen

 

Dragan Krstić Crni snimio je 2005. godine veliki hit "Kaži važi". Pevač koji danas živi u Austriji otkriva da i danas peva ovu pesmu na nastupima.

Foto: K1/Printscreen

 

- Što se tiče pesme "Kaži, važi", traže mi je, to su sve mlađe generacije, ali zanimljivo je da ne traže samo "Kaži, važi", već i pesmu "Ognjište" koja nije baš za mlade, ali eto taže i tu pesmu. Ja više radim po dijaspori, možda je zbog toga - objasnio je on, a razgovarali smo i sa pevačem Goranom Vukošićem, čija je duetska pesma "Isti igrači", koju je otpevao zajedno sa Minom Kostič, poslednjih meseci ponovo veliki hit.

Foto: K1/Printscreen

 

On se upustio u ugostiteljske vode tokom poslednje decenije.

Foto: K1/Printscreen

 

- Bavim se paralelno i ugostiteljstvom. Jednostavno to mi je bila želja da jednog dana kada budem prikočio što se estrade tiče da radim neki posao paralelno. Žao mi je samo što ranije nisam počeo. Bavim se ugostitljstvom nekih deset godina - rekao nam je Vukošić, a šta rade druge zvezde prve decenije ovog veka pogledajte u video-zapisu u okviru teksta.

 

Ostavite komentar