Showtime > Prvi Red

Svi se pitaju gde je AKI? Pevačica za "Prvi red" OTKRILA zašto joj sin nije bio PODRŠKA U NOVOM SADU (VIDEO+FOTO)

Poznato je da Priju, njen sin Aleksandar, prati na koncertima, izlazi na binu, pa čak i zapeva sa mamom

Izvor: K1info

Autor: Anica Ninković

08/04/2024 > 22:02

podeli vest:

Svi se pitaju gde je AKI? Pevačica za "Prvi red" OTKRILA zašto joj sin nije bio PODRŠKA U NOVOM SADU (VIDEO+FOTO)
Foto: K1 televizija


Aleksandra Prijović održala je tri uzastopna koncerta u dvorani "Spens" u Novom Sadu. Ekipa "Prvog reda" bila je tamo kako bi sve detaljno ispratila.

Poznato da je pevačici velika podrška njen sin Aleksandar, koji je prati na koncertima, izlazi na binu, pa čak i zapeva sa mamom. Ali, ovog puta on nije bio prisutan, a velika muzička zvezda otkriva i zašto.

- Meni je to fascinantno, od prvog koncerta želela sam da bude tu, ali nisam bila za to da ga izvodim na binu, kao ni on. Onda se desilo to da je jedna devojčica izašla i on je bio jako ljubomoran, i od tog trenutka se mnogo puta pojavio na sceni sa mnom, pa čak i otpevao nešto. Mislim da nema potrebe, meni je drago kada mi publika pokaže telefone i pitaju me gde je Aki - rekla je Prija.

Pevačica je objasnila i gde je ovog puta bio njen sin.

- Aki je ostao u Beogradu, on ide sutra sa svojim drugarima iz vrtića u park, idu da se igraju. Mislim da je detetu zaista mesto tamo, ali svakako da mi je jako drago što je bio deo ove priče, ovo će ostati jedna lepa uspomena, imamo mnogo snimaka gde je on izašao, gde smo bili iza bine zajedno. Sigurno će se pojaviti na još nekom koncertu, ali sada kada smo blizu Beograda, on je ostao sa svojom bakom, Filipovom majkom i bebisiterkom. Uživa kod kuće i za sutra je napravio plan, a to je da ide sa svojim drugarima u park - rekla je Prija. 

Kako je pevačica rekla, ne voli da laže svog sina, ona mu je lepo objasnila da ima tri koncerta, a da je za njega najbolje da ostane kod kuće i uživa sa bakom, drugarima, da se igra, čime je dokazala koliko je velika i brižna majka.

- On je mali, njemu je mesto sa svojim drugarima i da se igra, ipak, ovo je tri dana za redom, šta bi on ovde radio po ceo dan - rekla je Prija.

Ostavite komentar