Showtime > Prvi Red

Sve što niste znali o SRPSKOJ KRALJEVSKOJ PORODICI: Princ PRISUSTVOVAO POROĐAJU, a ovako izgleda njihov RAJ NA OPLENCU

Ljubica Karađorđević postala je omiljeni lik iz srpske kraljevske porodice, a upravo je ona bila domaćin ekipe "Prvog reda"

Izvor: K1info

Autor: Simona Stanković

23/01/2024 > 18:55

podeli vest:

Sve što niste znali o SRPSKOJ KRALJEVSKOJ PORODICI: Princ PRISUSTVOVAO POROĐAJU, a ovako izgleda njihov RAJ NA OPLENCU
Foto: K1info


Danas sa porodicom na Oplencu živi knez Mihailo, čiji ie deda bio krali i uiediniteli Aleksandar I Karađorđevoć, praunuk Petra | Karađorđevića. Princeza Ljubica, Mihailova supruga ugostila je ekipu emisije "Prvi red". Kako izgleda život na Oplencu, donosimo u specijalnoj priči, kroz koju nas vode kneginjice Natalija i Isidora sa svojom mamom Ljubicom.

O svemu što niste znali, kao i o tome kako izgleda život kraljevske porodice, od čega žive, ali i o stvarima iz života koje nikada niste čuli pogledajte u videu.

Javnost je pre nekoliko godina princezu Ljubicu Karađorđević upoznala kao suprugu Mihaila Karađorđevića, sina princa Tomislava i princeze Linde i unuka kralja Aleksandra I Ujedinitelja. 

Za relativno kratko vreme, čim se saznalo za njenu i Mihailovu ljubav, lepa princeza osvojila je domaću javnost. To je uspela, između ostalog, svojom odgovornošću, vedrom, nenametljivom, skromnom, upečatljivom pojavom, ali i temama koje se tiču svih nas. 

 

Ostavite komentar