Showtime > Prvi Red

NEVEROVATAN SPOJ! Evo ko je uradio pesmu Seki Aleksić (VIDEO)

Pokazala je humanu stranu ove godine, a najponosnija je na sina Jakova

Izvor: K1info

Autor: Dušan Panajotović

27/12/2023 > 19:39

podeli vest:

NEVEROVATAN SPOJ! Evo ko je uradio pesmu Seki Aleksić (VIDEO)
Foto: ATA Images


Folk zvezda Seka Aleksić presrećna je što je njen novogodišnji nastup rasprodat. Ona će u novu godinu ući sa svojom publikom na nastupu u jednom elitnom beogradskom hotelu.

- Ovo je jako lepa vest. Ne mogu da kažem da nisam očekivala. Ja sam to želela i trudili smo se svi da do toga dođe. Kad se ovakve stvari dese, to je nešto najlepše što se desi u ovom poslu. Trudiću se da blistam to veče - rekla je Seka na početku druženja sa novinarima na specijalnom ručku u jednom beogradskom restoranu.

Seka Aleksić ove godine usrećila je devojčicu iz Vrbasa kojoj je bila pratilja na maturi. Za nju sprema novo iznenađenje, a ove godine je bila najponosnija na sina Jakova.

Foto: ATA Images

 

- Mia je divna devojka. Divno vaspitana, od sjajnih roditelja, koja se uveliko školuje. Mi smo u kontaktu često. Planiram posle Nove godine da je obiđem i da joj odnesem neke poklone, one koje ja smatram da ona zaslužuje - rekla je folk zvezda, pa se dotakla sina Jakova.

- Ako nešto mora lepo da se izdvoji iz ove godine, ja sam ponosna mama. Na Jakova sam posebno ponosna, položio je i ima žuti pojas, naučio je da vozi brod, skije, a i sjajan je đak u školi - istakla je Aleksićeva.

Novinarima je rekla i da je pronašla pesme za novi album koji će izdati naredne godine, ali to nije sve. Otkrila je da joj je jednu pesmu uradila koleginica Aleksandra Radović.

- Ono što bih volela da izdvojim i što je divno, Aleksandra Radović mi je napisala jednu sjajnu baladu. Ona je bukvalno seča vena. Jedva čekam to da otpevam. Moram vam priznati da je jako teška. Aleksandra je neko ko je vrhunski pevač, biće malo teže da se to otpeva, ali će ona biti sa mnom u studiju, pa ćemo se potruditi da to zvuči dobro. Kad je napisala baladu ja sam joj rekla: "Aleksandra, da li si ti normalna? Zašto ovu pesmu nisi ostavila sebi? Što si je dala meni?". Ona je sjajan čovek. Ona kaže: "Da li si ti normalna? Ja sam to pisala za tebe i pesma je tvoja" - ispričala je pevačica.

Foto: ATA Images

 

Najzanimljive detalje ovog događaja spremili smo za vas u izveštaju emisije "Prvi red" koji možete da pogledate u nastavku.

Ostavite komentar