Showtime > Prvi Red

JELENA KARLEUŠA predsedniku VUČIĆU večno zahvalna zbog jednog gesta: Pomogao je njenoj majci u TEŠKOM trenutku

Muzička zvezda otkrila je zbog čega predsednik Srbije Aleksandar Vučić ima njenu podršku

Izvor: K1info

Autor: Dušan Panajotović

21/12/2023 > 19:23

podeli vest:

JELENA KARLEUŠA predsedniku VUČIĆU večno zahvalna zbog jednog gesta: Pomogao je njenoj majci u TEŠKOM trenutku
Foto: TANJUG/NEBOJŠA RAUS/bs/ATA Images


Jelena Karleuša je tokom ove godine bila napadana zbog podrške koju pruža predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću. U intervjuu za emisiju "Prvi red" otkrila je zašto je na njegovoj strani, iako ga je svojevremeno napadala.

- Zahvalila bih se čoveku kojem sam ja pružila podršku, ni zbog jedne stvari zbog koje tvrde njegovi neprijatelji, priča o Aleksandru Vučiću. Ispričaću vam jednu interesantnu stvar za Aleksandra Vučića, zašto on ima baš moju simpatiju. Kada je moja mojka bila bolesna, mi smo bili baš u lošim odnosima. Ja sam se izjašnjavala puno puta loše o njemu, onako negde možda zatrovana mnogim stvarima za koje možda i nisam imala pravo, verovatno nisam imala pravo - navela je Jelena, pa ispričala nešto o čemu javnost nije znala:

- Kada se moja majka razbolela, ja sam krenula da tražim pomoć s mnogih strana i od mnogih ljudi. Nećete verovati bila sam u jednom momentu saterana uza zid i nisam imala više od koga da tražim pomoć, odlučila sam da nabavim njegov broj telefona i da tražim pomoć - ispričala je Karleuša. 

Ona je dodala da joj je predsednik pomogao. 

- Od svih ljudi, prijatelja koje sam pozvala, jedino ko mi je pomogao bio je čovek kojeg sam do tog momenta žestoko napadala i kritikovala, to je bio Aleksandar Vučić koji mi je bez reči našao kontakt i pomogao da mi se majka leči u Nemačkoj - otkrila je ona.

Šta je Jelena rekla o suprugu Dušku, bivšem suprugu Bojanu Kariću i u kakvim je sada odnosima sa koleginicama Aleksandrom Prijović i Marijom Šerifović čućete klikom na video snimak u nastavku teksta.

Ostavite komentar