Showtime > Prvi Red

Pevača je NESREĆA sprečila da OTPEVA PESME! Evo čije će numere otpevati TEA TAIROVIĆ!

Novim projektom preneće svoju autentičnost, ali i tekstove koji nose veliku težinu

Izvor: K1info

Autor: Kristina Jokić

30/11/2023 > 11:52

podeli vest:

Pevača je NESREĆA sprečila da OTPEVA PESME! Evo čije će numere otpevati TEA TAIROVIĆ!
Foto: K1 televizija


Ekipa emisije "Prvi red" družila se sa našom poznatom pevačicom Teom Tairović tokom njene posete Severnoj Makedoniji. Tea je otkrila kako izgleda njen život "iza kamere" i šta je sve potrebno kako bi jedna velika zvezda izašla na binu kao pravi profesionalac.

Kako je Tea rekla, veliki je ljubitelj makedonskih pesama, a kada se one pomenu, uvek se seti jednog od najvećih regionalnih izvođača koji, nažalost, nije više sa nama. Naravno, govorila je o Tošetu Proeskom, a otkrila je i da će jednu od njegovih pesama, njoj omiljena, biti uvrštena u njen repertoar. Otpevaće je od srca, iako priznaje da je pesma teška za izvođenje.

- Što se tiče makedonskih pesama, ja obožavam makedonske pesme. Pesma jednog od najvećih regionalnih pevača, koji nažalost nije više sa nama, moja njegova omiljena pesma, biće uvrštena u repertoar. Neću da otkrijem koja, ali mi je teško da je otpevam. Niko to ne može da otpeva kao Toše, ali mi je i emotivno teško da je izvedem čak i na probama - rekla je Tea.

Foto: K1 televizija

 

Tea Tairović originalna je po svom specifičnom muzičkom pravcu, pa tako obožavatelji uvek iščekuju nešto novo od nje. Kako je Tea potvrdila, novi album stiže u aprilu, a na ovom albumu po prvi put sarađuje sa istaknutim kompozitorom Draganom Brajovićem Brajom. 

- Braja mi je na novom albumu dao jednu notu koju ja do sada nisam imala. Što se tiče sledećeg albuma, već imam obrise tog albuma i to će isto biti Tea Tairović, ali mnogo zrelija - najavila je ona.

Tea je za "Prvi red" otkrila veliku emotivnu vest. Naime, na njenom albumu će se naći pesme koje su bile pisane za velikog pokojnog Luisa, ali je njegov odlazak sprečio da one budu otpevane. Tea će ovu umetnost preneti svojim glasom i podariti publici pesme koje nose veliku težinu.

- Na albumu će biti pesama koje su čekale pravog izvođača. Neke od njih su pisane za pokojnog Luisa, pre nego što je nastradao. One na veliku žalost nisu dočekane da budu otpevane, tako da će za to sada biti vremena - rekla je Tea.

Kako je potvrdila, obožavatelji mogu da očekuju isti stil, ali novu verziju Tee na novom albumu koji nam stiže u aprilu. 

Ostavite komentar