Showtime > Display

Kraljevska porodica TAJNO MENJALA SCENARIO serije, da Megan Markl NIKAKO NE BI IZGOVORILA JEDNU REČ

Autor serije obelodanio šta se dešavalo na snimanju, i kako je Palata uticala na tok scena

Izvor: K1info

05/09/2023 > 08:34

podeli vest:

Kraljevska porodica TAJNO MENJALA SCENARIO serije, da Megan Markl NIKAKO NE BI IZGOVORILA JEDNU REČ
Foto: Youtube/Printscreen/ the take


Autor američke serije "Suits" Aron Korš rekao je da se britanska kraljevska porodica povremeno mešala u delove popularne serije u kojima je glumila vojvotkinja od Saseksa. Govoreći za Hollywood Reporter, Korš se priseća da je Megan, koja je glumila pripravnicu Rejčel Zejn, navodno bilo zabranjeno da izgovori reč koja je psovka.

U pitanju je reč "poppyco*k", što u prevodu znači "penis manji od makovog zrna".

- Kraljevska porodica nije htela da ona tu reč izgovori - rekao je televizijski producent. 

Po njegovim rečima, "u nekoliko navrata nismo mogli da uradimo ono što smo zamislili sa njenim likom i to je bilo pomalo frustrirajuće".

- Reći ću, mislim da je Hari to i napisao u svojoj knjizi, jer sam čuo ljude kako govore da se kraljevska porodica mešala u neke stvari. Ne previše, ali u nekoliko navrata kada smo hteli da nešto uradimo, nismo mogli. Bilo je to malo frustrirajuće - rekao je Korš.

Na pitanje kako je kraljevska porodica došla do scenarija, odgovorio je da ne zna. 

- Bio sam svestan da čitaju scenario, jer sam dobio povratnu informaciju, ali ne znam kako su do njega došli - rekao je Korš.

Meghan je nastavila da glumi u seriji nakon susreta sa princem Harijem, 2016. godine, ali se 2017. godine, nakon sedam sezona, povukla.

Hari je u svojoj kontroverznoj knjizi "Rezerva", objavljenoj 2023. godine, napisao da se Palata mešala u snimanje serije i da je za Megan "to bilo vrlo teško, jer je volela tu seriju, lik koji je igrala, kolege glumce i celu postavu - volela je Kanadu".

Ostavite komentar