Showtime > Display

Hju Grant IZBLAMIRAO Dru Barimor: Čuo sam pse čije ZAVIJANJE LEPŠE ZVUČI od njenog pevanja

Glumac je sa Mišel Rodrigez i Krisom Pajnom učestvovao u intervjuu za Wired Magazine i njihov YouTube serijal "Auto-Complete Interview"

Izvor: K1info

17/03/2023 > 21:01

podeli vest:

Hju Grant IZBLAMIRAO Dru Barimor: Čuo sam pse čije ZAVIJANJE LEPŠE ZVUČI od njenog pevanja
Foto: Youtube PrintScreen/Wired


Mnogi su se zapitali šta se pobogu dešava sa Hjuom Grantom? Glumac legendarnih romantičnih komedija trenutno je zauzet promocijom najnovijeg akciono-avanturističkog filma "Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves", ali čini se je da tokom istog rešio da spali neke mostove za sobom. Ili ga uopšte nije briga šta ljudi misle o njegovom ponašanju.

Pošto je na dodeli Oskara bio vrlo neprijatan prema manekenki i voditeljki Ešli Grejem, koja ga je intervjuisala na crvenom tepihu, Grant je učestvovao u YouTube epizodi Wired Magazine serijala "Auto-Complete Interview". Zajedno sa kolegama iz novog filma Krisom Pajnom i Mišel Rodrigez odgovarao je na brojna pitanja - među kojima je bilo da li se seća svoje poslednje replike u filmu "Love Actually", zna li da stepuje i da li igra tenis.

Čitav intervju je božanstveno neujednačena zbirka odgovora, pri čemu se Pajn i Rodrigez trude da ga održe na pristojnom nivou, dok Grant nastoji da bude duhovit.

Jedno od pitanja bilo je da li je zaista pevao u filmu "Music and Lyrics" (2007), gde tumači istrošenu pop zvezdu iz 1980-ih koja pomaže Dru Barimor da pokrene svoju karijeru.

- Da, pevao sam, ali su me previše autotjunovali - priznao je Grant. - U stvari, to baš i nije tačno - malo sam autotjunovan, iako ne u toj meri kao drugi. Dru Barimor je igrala sa mnom i mislim da se neće ljutiti ako kažem da je njeno pevanje jednostavno užasno.

Međutim, on se tu nije zaustavio već je nastavio: - Čuo sam pse čije je zavijanje lepše od njenog pevanja.

Ipak, treba naglasiti da Hju nije delovao uvredljivo i da se čak udostojio da pohvali koleginicu, iako je diskutabilno da li je u pitanju bio kompliment: - Kada sam to izjavio, i kada su je podesili, zvučala je mnogo bolje od mene jer poseduje srce i glas i rokenrol, dok sam ja zvučao kao Džuli Edrjuz - tvrdi Grant.

 

Ostavite komentar