Showtime > Display

Nije što je naša, ali... Telebox je zvanično NAJBOLJA MOBILNA APLIKACIJA u 2022. godini

Ovu prestižnu nagradu dodeljuje redakcija PC Press, na dodeli i ministar informisanja i telekomunkacija Mihailo Jovanović

Izvor: K1info

07/02/2023 > 11:53

podeli vest:

Nije što je naša, ali...  Telebox je zvanično NAJBOLJA MOBILNA APLIKACIJA u 2022. godini
Foto: PC press


Aplikacija TeleBoks, preko koje je moguće besplatno gledanje programa TV K1, Tanjug televizije, TV Kazbuka i DR TV, pobednik je u kategoriji za najbolju mobilnu aplikaciju u okviru izbora "Top 50".

Ovu prestižnu nagradu dodeljuje redakcija PC Press, a preuzela ga je novinarka i urednica K1 televizije Maša Đorđević. Ona je zahvalila u ime celog tima koji stoji iza TeleBox aplikacije.

- Ovo je potvrda od stručne javnosti i naše publike da je TeleBox aplikacija našla svoje mesto na internet nebu i naravno da ćemo u perspektivi nastaviti da pomeramo granice. Naš sadržaj se može pratiti putem mobilne aplikacije koja se može preuzeti na Googl Play-u i APP store-u - rekla je Đorđević.

Foto: PC press

 

Prema njenim rečima, ove četiri televizije bave se informativnim i zabavnim sadržajima i objasnila je da su posvećeni zdravlju i deci.

Nagrade je uručio ministar informisanja i telekomunkacija Mihailo Jovanović.

PC Press je 26. godinu za redom dodelio priznanja za najbolje onlajn stvari na domaćem internetu. 

Na svečanosti održanoj u Narodnom muzeju u Beogradu uručene su nagrade. Manifestacija je okupila najznačajnije sa domaćeg interneta, uključujući sajtove, društvene mreže i aplikacije.

 

Ostavite komentar