Showtime > Display

Svi u BELOM: Druge večeri Music Awards Ceremony DODELJENJA PRIZNANJA rep i srodnim izvođačima

Za nominovane izvođače stiglo je oko šest miliona glasova publike preko platforme YouTube, sajta i aplikacije takmičenja

Izvor: K1info/Tanjug

27/01/2023 > 10:33

podeli vest:

Svi u BELOM: Druge večeri Music Awards Ceremony DODELJENJA PRIZNANJA rep i srodnim izvođačima
Foto: Tanjug/Vladimir Sporčić


Drugo, završno veče manifestacije Music Awards Ceremony (MAC) proteklo je u znaku dodele priznanja trep i srodnim izvođačima, uz direktan televizijski i YouTube prenos iz beogradske Štark arene.

Dok su prve večeri MAC u sredu svi učesnici bili u crnom, sinoć su izvođači i voditelji manifestacije u produkciji korporacije Skaj mjuzik bili odeveni u bele odevne kombinacije.

Kako je objavljeno tokom prenosa za MAC nagrade, stiglo je oko šest miliona glasova publike preko platforme YouTube, sajta i aplikacije takmičenja.

U kategoriji "Trep numera muškog izvođača" priznanje je pripalo Devitu za "Marinu" koji se, uobičajeno sakriven ispod bele fantomke, zahvalio "svima, porodici, prijateljima i najviše sebi".

Foto: Tanjug/Vladimir Sporčić

Teodora

Pevačica Nikolija je primajući nagradu za "Trep numeru ženskog izvođača" rekla da oseća je to "priznanje za svih deset godina rada i uticaj na ženske izvođače".

- Kad sam počinjala bila sam sama u ovoj kategoriji - rekla je Nikolija, koja je nagrađena za pesmu "Pilot".

"Nju ejdž kolaboracija" godine su Vojaž i Nući sa pesmom "Gad", a za "Pop folk numeru" nagrađena je ženska grupa Harikejn za "Ajde bre".

"Album godine", izabran sms glasovima čiji sav prihod ide UNICEF-u, pripao je folkerki Milici Pavlović za izadnje "Posesivna" (2022).

- Za mene je taj album jako značajan i želala bih da poručim: kad imate uspone i padove, kada ide dobro i loše u životu - verujte u svoje snove - poručila je Pavlović.

Osvajači naslova "Najbolja dril numera" su grupa Crni Cerak za "CC#2", nagrada za "Balkan trep numeru" pripala je Cobiju za "Kada svane", dok je "Najbolji muzički festival u regionu" Belgrade Music Week.

Foto: Tanjug/Vladimir Sporčić

Sergej Pajić

"Nagrada za viral numeru" pripala je Vojažu za "Tango", "Urban pop numera" je Anđelinino "Oko moje", dok je "MAC nagrada za regionalni doprinos muzici" pripala Devitu i Teodori, koja se rasplakala na pozornici.

Pop autor Marko Kon je tokom prenosa ocenio da MAC "postaje ozbiljan standard u regionu".

"MAC priznanje za muzički video" pripao je Sari Jo za "Divlja", a pop pevačica je primajući nagradu priznala da je "spot bio krv, suze i znoj".

Na kraju večeri priznanje "MAC master of ceremony" osnivač i vlasnik Skaj korporacije Milenko Škarić je uručio Cobiju.

 

Ostavite komentar