Showtime > Display

Bili Ajdol konačno DOBIJA SVOJU ZVEZDU na Holivudskoj stazi slavnih

Pevač će danas, 6. janura, biti počašćen prvom zvezdom u 2023. godini na Holivudskoj stazi slavnih

Autor: K1info/klix.ba

06/01/2023 > 13:52

podeli vest:

Bili Ajdol konačno DOBIJA SVOJU ZVEZDU na Holivudskoj stazi slavnih
Foto: Printscreen/Tviter


Britanskom muzičaru, čije je pravo ime Vilijam Majkl Albert Broud, priznanje je trebalo biti odato 5. januara, ali zbog lošeg vremena događaj je pomeren za danas. Slavni rock muzičar biće 2743 zvezda po redu čije će ime biti postavljeno na poznati pločnik.

Događaj će voditi Lupita Sančez Korneho, predsednica Holivudske privredne komore. Ceremoniji će takođe prisustvovati i umetnik Šepard Feri i muzičar Henri Rolins.

"Od početka svoje karijere Bili Ajdol čuva srca mnogih svojih fanova, koji će konačno moći da posete njegovu zvezdu i prisustvuju njegovom uvođenju na Stazu slavnih", izjavili su iz produkcije Holivuda.

Ovaj šezdestsedmogodišnji muzičar svoju blistavu muzičku karijeru započeo je sedamdesetih godina prošlog veka kao gitarista u punk rock bendu Chelsea. Ubrzo potom osnovao je sopstveni bend Generation X, a posle je odlučio da nastavi solo karijeru.

Ajdol se po preseljenju u Njujork proslavio hitovima "White Wedding" i "Dancing with Myself". Potom su se na njegovom drugom albumu iz 1983. godine našli hitovi poput naslovne "Rebel Yell", "Eyes Without a Face" i "Flesh For Fantasy".

Ceremonija će moći uživo da se prati na kanalu YouTube od 20:30.

 

Ostavite komentar