Showtime > Display

Anđelka na Javnom servisu otkrila EKSKLUZIVU iz PRIVATNOG ŽIVOTA

Slobodan je lepo ime za dečaka, a Slobodanka za devojčicu - dobacio je Šarenac glumici

Izvor: K1info

31/12/2022 > 19:15

podeli vest:

Anđelka na Javnom servisu otkrila EKSKLUZIVU iz PRIVATNOG ŽIVOTA
Foto: Printscreen RTS


Glumica Anđelka Prpić gostovala je u novogodišnjem izdanju "Šarenice" na Javnom servisu, a njeno pojavljivanje privuklo je pažnju javnosti zbog aktuelne afere.

Naime, kako pišu tabloidi, Anđelka Prpić je, navodno, u vezi s drugom svog bivšeg muža, s kojim čeka i dete, a na tu temu se još nije oglašavala, mada se tokom gostovanja našalila.

Voditelj emisije na RTS Slobodan Šarenac zagonetno je aludirao na temu koja je ovih dana u fokusu javnosti, te je, uz najavu da će Anđelku pitati da otkrije ekskluzivu iz privatnog života koju svi čekaju da čuju postavio pitanje:

- Kad praviš rusku salatu, kad dodaješ grašak?

- Na kraju - kratko je rekla glumica, koja se sve vreme smejala.

Anđelka se potom osvrnula na poslovne teme, te na filmove i serije koje je tokom godine snimila, a onda je s kolegom Đorđem Stojkovićem prešla na bogatu trpezu.

Foto: Printscreen RTS

 

- Mama je pretužna što neću biti u Požarevcu za Božić. Ja kažem: "Pa dobro, mama, idemo u Rim, biće nam lepo", a ona kaže: "Ali tamo nema pečenja" - rekla je glumica, te otkrila da njena mama za Božić tradicionalno između ostalog sprema sarmu i domaću pogaču.

Ono što je posebno bilo zanimljivo je to da je glumica dok je jela pečenje, zagonetno rekla da sada mora da jede više, ali je brže-bolje fokus prebacila na kolegu Đorđa, koji je nedavno postao otac.

- Slobodan je lepo ime za dečaka, a Slobodanka za devojčicu - dobacio je voditelj, dok je voditeljka konstatovala da je važno da je živo i zdravo.

Glumica je, inače, sve vreme trudnički stomačić skrivala dugačkim sakoom, koji se na trenutak povukao, te je mogao da se nazre, piše "Kurir".

 

Ostavite komentar