Showtime > Celebrity

Tri dana PRED SMRT Aron Karter je OSUMNJIČEN da je vozio POD UTICAJEM OPIJATA

Američki mediji raspisali su se o poslednjim danima života posrnule zvezde

Autor: K1info/index.hr

06/11/2022 > 22:57

podeli vest:

Tri dana PRED SMRT Aron Karter je OSUMNJIČEN da je vozio POD UTICAJEM OPIJATA
Foto: Instagram/aaroncarter


Aron Karter bio je osumnjičen da je vozio pod uticajem opijata samo tri dana pre nego što je pronađen mrtav u svom domu u Kaliforniji. Izvori iz policije rekli su TMZ-u ranije ove nedelje da su Kartera zaustavili policajci u utorak ujutro, posle dojave da je neoprezno vozio.

Karter je oslobođen posle provere na alkohol.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aaron Carter (@aaroncarter)

 

"Sa velikim žaljenjem potvrđujemo da je Aron Karter jutros pronađen mrtav u svom domu u Kaliforniji. Porodica je obaveštena i odleteće u Los Anđeles. Aron je pred kraj života naporno radio na oporavku, da bude dobar otac i da se okupi sa svojom porodicom", rekli su iz njegovog tima za Page Six.

Podsetimo, Karter je prošle godine dobio sina Prinsa.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aaron Carter (@aaroncarter)

 

Pevač je pronađen mrtav u subotu u svojoj kući u Lankasteru u Kaliforniji. Izvori za TMZ kažu da je pevač pronađen u kadi oko 11 sati po lokalnom vremenu, a na mesto događaja brzo je došla policija sa detektivima. Izvori iz policije kažu za TMZ da su u subotu, u 11 ujutro, primili poziv da se muškarac udavio u kadi.

Prema TMZ-u, detektivi istražuju smrt kao ubistvo, ali je medijima rečeno da je to standardna procedura. Službeni uzrok smrti nije poznat i verovatno neće biti objavljen dok se ne završi obdukcija i objavi izveštaj patologa.

 

 

 

 

Ostavite komentar