Showtime > Celebrity

Ne prija mu starost ili je samo uloga u pitanju - Majkl Daglas zbog NOVE BOJE kose skoro NEPREPOZNATLJIV

Glumac je pozdravio svoje pratioce na društvenim mrežama kratkim video snimkom koji je napravio u Parizu

Autor: K1info/index.hr

03/11/2022 > 19:47

podeli vest:

Ne prija mu starost ili je samo uloga u pitanju - Majkl Daglas zbog NOVE BOJE kose skoro NEPREPOZNATLJIV
Foto: Instagram/michaelkirkdouglas


Majkl Daglas je napravio veliku promenu u svom izgledu. Naime, 78-godišnji glumac je nedavno objavio video na društvenim mrežama na kojem se vidi da je ofarbao kosu. 

Glumac se javio sa balkona u Parizu i ispod bejzbol kape otkrio novu boju kose. Iako to ne spominje u videu, Daglas se obožavaocima obratio kratkom porukom: "Hej ljudi, srećan TGIF (Thank God it's Friday - Hvala Bogu, petak je), neka vam je dobar, puno ljubavi vam želim."

 

 

Za sada nije jasno zašto je poznati glumac odlučio da ofarba kosu u kestenjastu boju. Daglas će glumiti Bendžamina Frenklina u seriji koja će se emitovati na Apple TV+ i pojaviće se u filmu "Ant-Man and the Wasp: Quantumania", koji bi u američke biskope trebalo da stigne 17. februara 2023. godine.

Glumac je na svom Instagram profilu čestitao praznik Noć veštica, okačivši fotografiju po kojoj su pratioci prepoznali da se radi o kostimu Lorensa od Arabije, kojeg je u istoimenoj istorijskoj drami iz 1962. tumačio legendarni glumac Piter O'Tul.

 

 

Ipak, u pitanju je najverovatnije stara fotografija jer je Majkl Daglas takav kostim nosio za Noć veštica 2019. za potrebe dobrotvorne večeri glumice Bet Midler, kada se njegova supruga Ketrin-Zita Džons pojavila kao holivudska ikona Džin Harlou.

 

 

 

Ostavite komentar