Showtime > Celebrity

Da li je ovaj džinovski CRV zaista Hajdi Klum?

Izvor: K1info/rts.rs

02/11/2022 > 12:42

podeli vest:

Da li je ovaj džinovski CRV zaista Hajdi Klum?
Foto: Tanjug/AP/Evan Agostini/Invision


Posle dve godine pauze, legendarna žurka koju Hajdi Klum (49) organizuje za Noć veštica ponovo je održana. Manekenka je i ovog puta ostavila najjači utisak svojom pojavom, umotana od glave do pete u kositim crva.

Kraljica Noći veštica se posle dve godine pauze vratila u punom sjaju na svojoj tradicionalnoj proslavi u Njujorku.

U ponedeljak uveče slavna manekenka posle veoma upečatljivog sablasnog kostima koji je nosila 2019. godine, ove godina pojavila od glave do pete umotana u kostim ružičastog člankovitog crva, u pratnji pecaroša, njenog supruga, Toma Kalica.

Na video-snimku koji je na svom profilu na Instagramu objavio Good Morning America, vidi se kako se Hajdi gega na plavom tepihu i čak leže na pod kako bi što ubedljivije oživela lik crva.

Uoči same Noći veštica, manekenka je u svojoj emisiji koja se prikazuje na Amazonovoj striming platformi, gledaocima omogućila da zavire kako teče proces priprema njenog kostima. Strogo je vodila računa da ne oda previše kako će izgledati njen kostim.

 

U emisiji je ispričala da je počela da se sprema u 11 sati pre podne kako bi bila spremna za žurku.

Hajdi Klum je takođe, gledaocima otkrila da prva stvar koju uradi na svojoj zabavi za Nođ veštica je da obiđe sve goste i pokuša da otkrije ko se krije ispod kostima. 

Ostavite komentar