Showtime > Celebrity

Zašto je Hit LEDŽER MRTAV, a KIJANU Rivs i dalje hoda MEĐU NAMA?

Metju Peri u autobigrafiji priznaje da je potrošio oko 9 miliona dolara na pokušaje da ostane trezan i otkriva da je umalo umro 2018.

Izvor: K1info

30/10/2022 > 15:19

podeli vest:

Zašto je Hit LEDŽER MRTAV, a KIJANU Rivs i dalje hoda MEĐU NAMA?
Foto: Youtube PrintScreen


Metju Peri je objavio izvinjenje u kome kaže: "Ja sam zapravo veliki Kijanuov fan. Samo sam slučajno izabrao ime, moja greška. Umesto toga, trebalo je da upotrebim svoje ime", rekao je glumac za People.

Perijevi predstojeći memoari, "Friends, Lovers, and the Big Terrible Thing", donose pregršt otkrića, uključujući i to da je Peri morao da napusti film pošto mu je srce stalo na pet minuta, ali je možda najšokantniji par primedbi koje glumac naizgled niotkuda navodi za svog kolegu Kijanua Rivsa. U dva navrata u memoarima, Peri postavlja pitanje zašto je Rivs još uvek živ kada su "talentovani" glumci i "originalni mislioci" poput Rivera Finiksa i Krisa Farlija imali tragične smrti.

"Spisak genija koji su bili ispred svog vremena je predugačak - dovoljno je reći da bi pri vrhu svake liste trebalo da bude moj partner u "A Night in the Life of Jimmy Reardon", River Finiks", piše Peri.

Peri kasnije nastavlja: "River je bio prelepa osoba iznutra i spolja - ispostavilo se da je bio previše lep za ovaj svet. Čini se da uvek odu zaista talentovani momci. Zašto originalni mislioci kao što su River Finiks i Hit Ledžer umiru, ali Kijanu Rivs i dalje hoda među nama?

River je bio bolji glumac od mene; ja sam bio smešniji. Ali svakako sam ličio na sebe u našim scenama što nije mali podvig, kada se osvrnem decenijama kasnije.

Kijanu Rivs je ponovo citiran kada Peri piše i o smrti komičara Krisa Farlija. "Njegova bolest je napredovala brže od moje. (Plus, imao sam zdrav strah od reči "heroin", strah koji nismo delili)", piše Peri.

" U besu, probio sam pesnicom zid svlačionice Dženifer Aniston kada sam saznao za njegovu smrt. Kijanu Rivs šeta među nama. Morao sam da promovišem "Almost Heroes" dve nedelje pošto je umro; uhvatio sam sebe kako javno raspravljam o njegovoj smrti od droge i alkohola. Bio sam naduvan sve vreme."

Biografija "Friends, Lovers, and the Big Terrible Thing" u prodaji će se pojaviti 1. novembra. Peri u knjizi priznaje da je potrošio oko 9 miliona dolara na svoje pokušaje da ostane trezan, i otkriva da je umalo umro 2018. zbog prekomerne upotrebe opijata.

 

 

 

 

 

 

Ostavite komentar