Showbizz > Celebrity

PEVAČI se pored estrade bave nekretninama, imaju plantaže i hotele! Evo kako zarađuju i na drugoj strani

Poznati vole da imaju i "siguran keš" koji dobijaju od svojih vlastitih biznisa

Izvor: K1info

Autor: Dušan Panajotović

19/06/2024 > 16:36

podeli vest:

PEVAČI se pored estrade bave nekretninama, imaju plantaže i hotele! Evo kako zarađuju i na drugoj strani
Foto: Shutterstock/ATA Images


Postoje poznate ličnosti koje se ne oslanjaju samo na pare koje im donosi estradni život, već imaju i svoje privatne poslove.

Poznati vole da imaju i "siguran keš" koji dobijaju od svojih vlastitih biznisa. Neki od njih su Olja Karleuša, Sandra Afrika, a odnedavno i Viki Miljković.

OLJA KARLEUŠA

Pevačica je priznala da se pevanja nije odrekla, ali da se sa mužem uključila u jedan biznis.

- Ima puno stvari kojima pevač može da se bavi, a da nije pevanje. Evo ja baš sa mužem gradim neke apartmane na Kopaoniku. A pored toga pokrećem i jedan svoj biznis, ali ne bih o tome da govorim. Za par meseci kad sve to krene, biću sigurno prva u Srbiji koja je pokrenula tako nešto - istakla je Olja nedavno.

VIKI MILJKOVIĆ

Izvor blizak folk zvezdi kaže da je Viki sve više okrenuta privatnom biznisu i da želi da se totalno povuče sa estrade.

- Violeta je za kratko vreme napravila veliki uspeh baveći se posredovanjem u prodaji nekretnina i uređivanjem enterijera. Da bi mogla da vodi firmu, ona se dodatno školovala na polju menadžmenta i finansija i ništa nije prepuštala slučaju - izneo je ranije izvor za medije.

Foto: press promo

 

 

ALEN ISLAMOVIĆ

Alen Islamović otkrio je jednom prilikom da sadi lešnike.

- To što sam ja posadio, to su najbolje i najslađe sorte u Evropi. Ovo su jako krupni lešnici. Ta sorta je uspela, plasiram na tržište. Nadam se da će se taj rod povećati. To je posao budućnosti, savetujem svima da krenu time da se bavi. Za sve se koristi - pričao je on.

Foto: ATA Images

 

SANDRA  AFRIKA

Pevačica Sandra Afrika otkrila je kako je godinama ulagala i čuvala novac, a izgleda da joj se sada to i te kako isplatilo, s obzirom na to da je uložila sredstva u izgradnju zgrade u Šapcu, o čemu je i govorila.

- Bila sam pametna pa sam novac čuvala i pametno ulagala. Treba štekati jer vidiš i sama, nikada se ne zna šta nosi dan, a šta noć. Ja sam bila vredna i isto tako je sramota da se ja ili bilo ko od mojih kolega žali, a više zarađujemo od proseka - rekla je pevačica jednom prilikom.

Halid Bešlić je krenuo sa pumpom, hotelima koje sada izdaje uz naknadu. Neda Ukraden, pored velike angažovanosti, otvorila je u Beogradu dečiju igraonicu i kafe poslastičarnicu. Halid Muslimović se odlučio za hotele i restorane...Hanka Paldum kao dodatni obrt odabrala je buregdžinicu.

Halid Bešlić je krenuo sa pumpom, hotelima koje sada izdaje uz naknadu. Neda Ukraden, pored velike angažovanosti, otvorila je u Beogradu dečiju igraonicu i kafe poslastičarnicu. Halid Muslimović se odlučio za hotele i restorane, dok Dino Merlin za drži deo gde su izloženi instrumenti. Hanka Paldum kao dodatni obrt odabrala je buregdžinicu.

Nataša Bekvalac ne boji se krize i ne strahuje zbog manjka nastupa, jer ima još jedan, unosan biznis! Pevačica izdaje svoje luksuzno imanje u Čeneju za različite vrste proslava, a za nedelju dana zaradi najmanje 2.800 evra.

Prema pisanju domaćih medija, Milan Stanković razvio je biznis sa kamionima u Čikagu, koji mu je trenutno glavni izvor prihoda.

- Milan je još u martu pre nekoliko godina otvorio kompaniju za transport u Americi. Imao je samo jedan kamion kad je započeo posao u Čikagu, a sada ih ima već desetak. Firma mu lepo napreduje, a i zaposleni su veoma zadovoljni - pričao je izvor blizak pevaču.

Postoje i oni kojima biznis nije uspeo

Milica Todorović otvorila je pre nekoliko godine nekoliko restorana brze hrane, ondosno prodavala je kebab. Međutim, jedan takav restoran je morala da zatvori, ali pevačica nije otkrila iz kojeg razloga je to učinila.

Folkerka Tina Ivanović je bila većeg apetita, pa je sa mužem Zvezdanom Anđićem otvorila televiziju krajem 2009. godine. Međutim, ovaj biznis im nije dugo potrajao, pa su već šest meseci kasnije rešili da stave katanac na televiziju. Kako se pisalo tada, posao je išao neočekivano loše, pa su Tina i Zvezdan morali da isplate zaposlene, zatvore televiziju i da se ponovo oslone na pevačicine tezge kada su upitanju novčani prilivi.

Salon lepote u svom rodnom Šapcu je svojevremeno držala je Slavica Ćukteraš. Ona je davnašnju želju ostvarila pre sedam godina kada joj je pevačka karijera podbacila, ali joj ruže nisu cetale ni u privatnom biznisu, pa je bila primorana lokal da zatvori.

Poznata pevačica Goga Sekulić pre više godina otvila je salon lepote u Knez Mihailovoj ulici, koja je koristila najnovije metode za ulepšavanje noktiju, te je estrada rado dolazila kod Goge u salon na pedikir i manikir. Međutim, Gogin salon nije poslovao onako kako je ona želela, a pored toga nije imala vremena zbog pevačkog posla da mu se potpuno posveti, pa je rešila ubrzo da ga zatvori.

Ostavite komentar