Showbizz > Celebrity

HAOS u Brestaču: Darko Lazić zbog BABE ne dozvoljava majci da se UDA! Baba ne želi drugog muškarca u kući

Svi detalji isplivali u javnost.

Izvor: K1info

Autor: Dušan Panajotović

19/06/2024 > 14:51

podeli vest:

HAOS u Brestaču: Darko Lazić zbog BABE ne dozvoljava majci da se UDA! Baba ne želi drugog muškarca u kući
Foto: ATA Images


Haos u porodici pevača Darka Lazića ne prestaje otkad je u medije dospela vest da se njegova majka Branka tajno udala.

Pevač Darko Lazić zbog babe Milke ne prihvata da se njegova majka Branka tajno udala za partnera Dragana Paunovića, javlja "Kurir".

-  Darku smeta to što se saznalo za udaju njegove majke. On to krije, pa znate da je demantovao i da mu je žena trudna, pa je posle nekoliko nedelja to javno priznao. Inače, čuo se s majkom, rekao joj je da krije da je stala na ludi kamen zbog babe i kako bi sprečio priče po Brestaču. Brankin partner jeste bio na svadbi kod Darka i Kaće, ali ne dolazi u kuću u kojoj su Darkovi roditelji živeli s njegovom bakom. Milka ne dozvoljava da se po kući njenog pokojnog sina šeta drugi muškarac. Branka to poštuje i ne smeta joj. Eto, zato je Darko tako besno reagovao i sve demantovao. Inače, njegova majka se tajno venčala i živi s novim mužem u Beču - ispričao nam je izvor blizak porodici Lazić.

Foto: ATA Images

 

Dok sam ja živ, to se neće desiti! To što oni pričaju i pišu, to mene ne zanima! Ko to pravi sebi reklamu preko moje majke, to ćemo još da vidimo, ali evo sad kažem javno još jednom: Dok sam živ, to se neće desiti! Eto šta rade, da se nerviram dok sam s decom i ženom na moru - rekao je Darko za Kurir kad smo ga pozvali čim se u javnosti saznalo za udaju njegove majke - rekao je Darko za medije.

- Dok sam ja živ, to se neće desiti! To što oni pričaju i pišu, to mene ne zanima! Ko to pravi sebi reklamu preko moje majke, to ćemo još da vidimo, ali evo sad kažem javno još jednom: Dok sam živ, to se neće desiti! Eto šta rade, da se nerviram dok sam s decom i ženom na moru - rekao je Darko za "Kurir".

Foto: ATA Images

 

 - Jedva čekam da se vratim, da se vidimo. To reklamiranje preko mojih leđa i preko leđa moje majke, to ćemo da popričamo nas dvojica u četiri oka, jer mislim da sam ispao i više nego fer i korektan. On ne zna koliko sam ja besan zbog svega što radi. Kakve on veze ima s novinarima, moja majka nije javna ličnost, što mene uzimaš u usta? Ja ovo ne želim. Stojim iza toga da se nisu venčali. Neću da mi propada odmor zbog gluposti, ja ti kažem da to nije tako, ako jeste, onda neka im je sa srećom, ali to neće ispasti na dobro, to vam ja garantujem. Trebalo je da budem obavešten o svemu - objasnio je on u drugoj izjavi za medije.

 

Ostavite komentar