Showbizz > Celebrity

JOKSIMOVIĆ otkrio detalje iz PRIVATNOG ŽIVOTA skrivenog od očiju javnosti: Ovaj trenutak sa ćerkom mi je bio BOLAN

Željko je otkrio da su deca veoma muzički talentovana, ali i da više liče na mamu

Izvor: K1info

Autor: Kristina Jokić

17/06/2024 > 13:23

podeli vest:

JOKSIMOVIĆ otkrio detalje iz PRIVATNOG ŽIVOTA skrivenog od očiju javnosti: Ovaj trenutak sa ćerkom mi je bio BOLAN
Foto: ATA Images


Regionalna zvezda Željko Joksimović uživa u braku sa voditeljkom Jovanom Joksimović sa kojom ima troje dece, a dok se trudi da svoju privatnost sačuva od javnosti, ipak je otkrio deo iz privatnog života.

Joksimović je nedavno u jednoj emisiji progovorio o odnosu sa naslednicima i otkrio da su deca od njega nasledila talenat za muziku. 

- Apsolutno, i na to sam baš ponosan jer više liče na mamu da to nije moglo da bude neprimećeno. Kosta je već treći razred muzičke škole, a Ana i Srna imaju te časove pripremno, tako da će i one uskoro da krenu u muzičku školu, jako su muzikalne i dobro pevaju - rekao je Željko tada, pa dodao: 

- Kosta je bio na mojim koncertima, ali Ana i Srna, koje imaju šest i po godina, nisu bile nikada. Kada mi je Ana jednom prilikom rekla, citiram: "Tata, kad ćeš da nas vodiš na koncert, znaš da nisi nikad", to me je tako zabolelo. Rekao sam u Osijeku mora da se desi. Zahvaljujući odličnoj organizaciji koncerta u Osijeku, mi smo uživali u tom raspoloženju pre, tokom i posle koncerta. Stvarno sam taj koncert upamtio i biće mi jako specifičan tokom cele moje karijere. Srećan sam zbog toga i oni su srećni - otkrio je Željko Joksimović.

Jovana Joksimović o koncertu

- Ja sam uživala zato što su bila deca tu, pa je to uvek malo drugačije i prveli smo se fantastično. Bilo mi je posebno veče, a kad god sam sa njima ja uvek plačem, bilo je jako emotivno. Ja sam bila na mnogo Željkovih koncerata, ali ovaj je bio zaista poseban. Deca nisu zaspala do kraja nastupa i oduševljeni su, prvo zbog toga koliko je ljudi došlo - rekla je Jovana.

 

 

 

Ostavite komentar