Showtime > Celebrity

Veče muzike, provoda i elegancije: Ilda Šaulić ZAKAZALA KONCERT u Beogradu

Koncert će se održati 10. oktobra u MTS dvorani

Izvor: K1info

11/06/2024 > 12:33

podeli vest:

Veče muzike, provoda i elegancije: Ilda Šaulić ZAKAZALA KONCERT u Beogradu
Foto: Goran Jovanović


Posle spektakla održanog pre nekoliko godina u amfiteatru Topčiderac, na kome je obeležila deset godina karijere, Ilda Šaulić vraća se na veliku scenu koncertom 10. oktobra u MTS dvorani, na kome će obeležiti deceniju i po rada, prirediti još jedan događaj za pamćenje i doneti u Beograd po ko zna koji put eleganciju, uz dozu nostalgije i duh mediteranskih festivala.

Sve ovo začiniće brojnim hitovima koji su obeležili njen život a od kojih su mnogi već postali evergrin domaće muzike, ali i jedinstvenom energijom i emocijom po kojima je poznata i zbog kojih je poslednjih godina postala jedna od najtraženijih pevačica na ovim prostorima. 

Foto: Goran Jovanović

 

- Dugo sam pripremala sve i zaista se radujem što ću ponovo imati prilike da se družim sa publikom na beogradskom koncertu. Nakon toga u planu su i drugi nastupi po zemlji i regionu ali o tome ću vas blagovremeno obavestiti - rekla je Ilda na druženju sa predstavnicima medija koje je organizovano ovim povodom.

Ona je potom objavila da su karte već puštene u prodaju putem platforme tickets.rs kao i na sajtu i blagajni MTS dvorane, i prikazala novu verziju pesme “Hvala ti za ljubav” kojom je nastavila svoj veliki projekat Tvoji tragovi, moji koraci. 

Za svaki Ildin koncert uvek se traži karta više a oni koji su imali priliku da je čuju postaju redovni posetioci njenih nastupa. Osim podrške publike, za svoj rad dobila je brojna priznanja u regionu, a pesme poput "Stani dušo da te ispratim", "Volim te", "Obećao si", "Sad bih znala kako da te čuvam", "Duh u mojoj sobi", "Promaja", potvrdile su je kao pravu naslednicu svog oca Šabana Šaulića koji je za života proglašen kraljem narodne muzike.

Ostavite komentar