Showtime > Celebrity

Ispovest Verice Rakočević o TRAUMI iz mladosti: Krivila sam sebe za to što me je silovao drug iz razreda

Priznala je da je osećala stid i da je verovala da je ona kriva

Izvor: K1info

Autor: Dušan Panajotović

30/05/2024 > 16:54

podeli vest:

Ispovest Verice Rakočević o TRAUMI iz mladosti: Krivila sam sebe za to što me je silovao drug iz razreda
Foto: ATA Images


Modna kreatorka Verica Rakočević doživela je seksualni napad kada je imala svega 18 godina. O ovom stravičnom iskustvu ponovo je govorila nedavno u jednoj emisiji.

Foto: Milan Maričić/ATAImages

 

- Plašim se ako biste dobili odgovor od mene da bih ušla u jednu situaciju koju mnogi ljudi ne bi razumeli. Mogu da kažem nešto o tome s obzirom na to da sam prošla kroz to, ali i dalje mije teško. Ne postoji opravdanje za takav zločin, ne postoji izgovor u godinama, situaciji, neznanju. Takav zločin mora da se kazni - rekla je modna kreatorka.

- Nisam prijavila to, a kasnije sam smatrala da nema potrebe da prijavim jer to nisam uradila kada treba, tačnije odmah nakon što se dogodilo. Nisam verovala da mi pokretanje tog zločina može doneti išta dobro u životu, i tako je ostalo - navela je Rakočevićeva i dodala da je njen silovatelj osoba sa kojom je išla u razred.

Foto: ATA Images

 

- Bila sam jako mlada, a moji roditelji su bili strogi. Nisam razumela da su roditelji zid zaštite i da bi stali uz mene. To mi je uradio drug iz razreda, i to je bio dodatan razlog zbog kog me je bilo sramota. Nikada nisam htela da otkrijem identitet tog čoveka. Verovala sam da sam ja nekako kriva za to. Apelujem na sve žene da se time ozbiljno pozabave ukoliko im se dogodi, da istog trenutka prijave nasilnika i ne puste da prođe vreme - izjavila je Verica na "Hajp" televiziji.

Foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages

 

Podsećamo, Verica Rakočević u braku je sa 35 godina mlađim umetnikom Veljkom Kuzmančevićem.

Ostavite komentar