Showbizz > Celebrity

PUKLA VEZA MILICE TODOROVIĆ! Pevačica ostavila LAZARA, a bivši ljubavni par ima samo jedan dogovor

Lazaru je raskid pao znatno teže nego njoj budući da se Milica dugo pripremala kako i na koji način da izađe iz emotivnog odnosa

Izvor: K1info/alo.rs

Autor: Mina Duduković

30/05/2024 > 11:00

podeli vest:

PUKLA VEZA MILICE TODOROVIĆ! Pevačica ostavila LAZARA, a bivši ljubavni par ima samo jedan dogovor
Foto: Instagram Printscreen/lazargranic/milicatodorovicofficial


Pevačica Milica Todorović stavila je tačku na romansu sa bivšim manekenom Lazarom Granićem, s kojim je pre nekoliko meseci uplovila u ljubavnu vezu. 

Mediji pišu da je pevačica inicirala raskid, a razlog su nepomirljive razlike. 

- Jednostavno su razlike među njima bile nepremostive. Smetalo joj je što se ponaša kao klinac. I dalje se prate na društvenim mrežama, dogovorili su se da ostaju drugari, ali ona više nije mogla da izdrži sa njim iako se trudila da ostanu zajedno - rekao je izvor i dodao:

- Njemu je raskid pao znatno teže nego njoj budući da se Milica dugo pripremala kako i na koji način da izađe iz emotivnog odnosa - zaključuje izvor za Alo.

Inače, Milica je nedavno u jednoj emisiji govorila o dečku i istakla da je "na početku mislila da je gej".

- Upoznali smo se na jednoj proslavi, mislila sam da je gej. Kada mi je prišao, to je bilo prvo pitanje koje sam mu postavila - rekla je ona.

Milica je otkrila i koje je bilo prvo pitanje koje je postavila Lazaru.

- On je prišao, videla sam ulickanog tipa, dečko jako lepo izgleda, a ja sam uvek imala tako malo prljavije tipove. Kako mi je prišao ja sam ga pitala "Je l’ si ti gej?" Dečko se zaprepastio, ne znam kako me nije oterao u tri lepe, nego eto - kazala je ona u emisiji Amidži šou.

Ostavite komentar