Showtime > Celebrity

SVE OČI UPRTE U ALEKA BOLDVINA! Glumcu će se ipak suditi za UBISTVO

Boldvinu će se suditi za smrtonosno pucanje na kamermanku Halinu Hačins 2021. godine

Izvor: K1info/blic.rs

Autor: Kristina Jokić

25/05/2024 > 14:46

podeli vest:

SVE OČI UPRTE U ALEKA BOLDVINA! Glumcu će se ipak suditi za UBISTVO
Foto: Tanjug/AP/Seth Wenig


Sudija iz Novog Meksika odlučio je da Alek Boldvin ipak ide na suđenje ovog leta, pišu strani mediji. Alek Boldvin je na sudu za ubistvo iz nehata, a on je negirao sve optužbe i rekao da nije kriv za ubistvo.

Tokom snimanja filma "Rust" 2021, glumac je pucao na snimateljku Halinu Hačins iz rekvizita koji je sadržao pravi metak. Tužioci su rekli da Hana, operaterka rekvizita, nije uspela da obezbedi oružje i pobrine se da ono bude napunjeno lažnim mecima.

Suđenje Boldvinu trebalo bi da počne 9. jula, a očekuje se da će trajati oko dve nedelje, piše Deadline.

Boldvinu će se suditi za smrtonosno pucanje na kamermanku Halinu Hačins 2021. dok je snimala vestern "Rust". Optužbe protiv Bolduina su već jednom odbačene. 

Hačins je preminula kada je replika revolvera Colt 45 sa kojim je Boldvin vežbao u crkvi ispred Santa Fea ispalio pravi metak koji je takođe ranio režisera Džoela Souzu. 

Nedavno je dizajner rekvizita za film "Rust", Hana Gutijerez-Rid, osuđena na 18 meseci zatvora zbog smrti snimateljice Halin Hačins. U martu je proglašena krivom za ubistvo iz nehata. Međutim, ona nije proglašena krivom za manipulisanje dokazima. Kazna koju je dobila je maksimalna.

Ostavite komentar