Showtime > Celebrity

SANJA VUČIĆ objasnila kako je uspela da OMAĐIJA publiku i otkrila kako joj je BEZ "URAGANKI"

Sanja Vučić je bila gošća emisije “Prvi red” na K1 televiziji, gde je govorila o svojoj samostalnoj karijeri i novom singlu “Omađijan“

Autor: K1info.rs

01/10/2022 > 20:18

podeli vest:

SANJA VUČIĆ objasnila kako je uspela da OMAĐIJA publiku i otkrila kako joj je BEZ "URAGANKI"
Foto: screenshot


Gošća emisije “Prvi red” na K1 televiziji bila je Sanja Vučić, gde je govorila o svojoj samostalnoj karijeri, novom singlu “Omađijan“ i brojnim drugim aktuelnim temama.

Posle pet godina uspešne saradnje članice grupe Hurricane rešile su da svoj put na estradi nastave samostalno. Povodom toga Sanja Vučić kaže da joj je neobično što je solo igrač, jer je sad svaka odluka na njoj. Dok je bila u grupi, devojke su se zajedno dogovarale i planirale, pa je imala lufta i za odmor.

I pored razlaza devojke joj pružaju nesebičnu podršku, kao i ona njima. Pevačica je jako zahvalna na tih pet godina, tokom kojih je stekla veliko iskustvo.

U svojoj emisiji, Ognjen Nestorović pitao je atraktivnu pevačicu kako je to kad sad ideš samostalno?

- Čudno je, jako je čudno, ranije sam mogla da prepustim reči koleginicama, pa malo da odahnem. Sad je sve na meni i moram sve da iskomentarišem - rekla je Sanja Vučić u emisiji „Prvi red“.

- Krupnim koracima ideš dalje i vrlo si jasno i glasno stavila do znanja kako će tvoj samostalni put izgledati, ali koga si sve to „omađijala“, kakvi su komentari i ko je najviše pao na tvoju pesmu - upitao je voditelj povodom nove pesme „Omađijan“.

Foto: screenshot

 

- Pesma se najviše dopala je TikTok zajednici, što mi je i bio cilj. Pesmu sam pisala namenski i pretpostavila sam da će im se dopasti - kaže kroz osmeh Sanja Vučić.

Ovo nije tvoja prva samostalna pesma i pre grupe si snimala, ali nekako mnogo se očekivalo, velika su očekivanja kompletne javnosti. Sada kada si shvatila da dalje nastavljaš sama, oko čega imaš najviše dileme i čega se najviše bojiš? Šta je to što si apostrofirala i u čemu moraš da budeš istrajna, bio je radoznao Ognjen.

- Najveća dilema mi je bio muzički pravac. Pošto već izbacujem prvu pesmu želela sam da negujem taj zvuk koji su imale Hurricane, ne da ga podržim skroz, ali da bude sličan, da bi publika dobila ono šta očekuje. Sa druge strane, htela sam i da ubacim neki svoj zvuk i da budem svojstvena - naglasila je pevačica za K1 televiziju.

Sanja dodaje da kada je u pitanju pesma, pisala ju je za grupu, ostavila u fioku i zaboravila na nju. Onda je rešila da je zadrži za sebe.

- Brinulo me je, kako će pesma proći, da li je dovoljno jaka, da li biti slušana, da li mi treba još jedna pesma. Međutim, ispostavilo se da se publici jako dopala. Pesma je pevljiva - naglašava zadovoljna pevačica i dodaje da su Hurricane devojke čule pesmu, oduševljene su i velika su joj podrška.

Mediji su preneli da je pesma plagijat, spominje se španska predstavnica, šta ti misliš o svemu tome, pitao je Ognjen.

Foto: screenshot

 

- Meni ne smeta što o tome pišu mediji, ali pesma nije plagijat. Sa svojim koreografom sam namerno u pesmu "Omađijan" ubacila break dance, koji inače postoji u jednoj španskoj pesmi, ali on njoj apsolutno nije ni nalik melodijski, nije to taj vibe - rekla je Sanja Vučić za K1 televiziju.

Konačno, Ognjen je upitao - samostalna karijera ozbiljna je stvar, pa kakvi su ti dalji planovi?

- Jeste ozbiljna stvar, veiliki je pritisak i velika odgovornost, ali ja već imam unapred spremne tri, četiri pesme, tako da se ne brinem. Moja sledeća pesma će biti duet, ali još uvek neću ništa da otkrivam. U narednom periodu imaću dosta nastupa, ljudi će moći da me vide skoro svuda - objasnila je Sanja u emisiji „Prvi red“.

 

 

 

 

Ostavite komentar