Showtime > Celebrity

VIKEND KOJI ĆE SARAJEVO PAMTITI! Pogledajte SPEKTAKL LEPE BRENE u prepunoj dvorani, a večeras se ŽURKA NASTAVLJA (VIDEO)

Lepa Brena je zakazala dva velika koncerta u Sarajevu, sinoć je provod bio nezaboravan, a večeras se očekuje još jedan spektakl

Izvor: K1info

Autor: Kristina Jokić

21/04/2024 > 08:17

podeli vest:

VIKEND KOJI ĆE SARAJEVO PAMTITI! Pogledajte SPEKTAKL LEPE BRENE u prepunoj dvorani, a večeras se ŽURKA NASTAVLJA (VIDEO)
Foto: K1 info


Lepa Brena sinoć je koncertom napravila pravi sprektakl u Sarajevu. Regionalna zvezda je održala prvi od dva zakazana koncerta na svojoj turneri "Imam pesmu da vam pevam", u sarajevskoj dvorani "Zetra".

Već na prve taktove oduševila je prepunu halu. Pevačica je na binu izašla u crvenoj šljokičastoj haljini, a publici je prvo zapevala stihove pesme "Uđi slobodno".

"Zetra" je bila ispunjena do poslednjeg mesta, a publika je neumorno igrala i pevala uz svaki hit. Na velikom ekranu iznad bine nizale su se fotografije Sarajeva. Čitav nastup propraćen je specijalnim efektima.

Pre samog nastupa regionalne muzičke zvezde, ispred "Zetre" su bile ogromne gužve, a ljudi su u kolonama pristizali na koncert.

Lepa Brena zakazala je vikend za pamćenje, pa će tako njeni verni fanovi uživati i večeras, na drugom koncertu gde se očekuje ništa manje od lude i nezaboravne večeri.

Podsetimo, Lepa Brena je u Sarajevo stigla pre nekoliko dana, a tokom boravka u glavnom gradu BiH posetila je nekoliko restorana, ali i šoping centar gde se družila sa fanovima.

Ostavite komentar