Showtime > Celebrity

Kralj Čarls pojaviće se danas na OVOM MESTU, a evo šta njegovo pojavljivanje u javnosti zapravo predstavlja

Kraljevski par neće propustiti ovogodišnje porodično okupljanje, evo po čemu se to razlikovati od prethodnih godina

Izvor: K1info

Autor: Simona Stanković

31/03/2024 > 09:26

podeli vest:

Kralj Čarls pojaviće se danas na OVOM MESTU, a evo šta njegovo pojavljivanje u javnosti zapravo predstavlja
Foto: Tanjug/AP


Kralj Čarls i kraljica Kamila pojaviće se danas na uskršnjoj službi u Vindzoru. Dolazak monarha predstavlja važan iskorak i pozitivan znak. A njegovo pojavljivanje biće usklađeno sa njegovim zdravstvenim stanjem. Pre nekoliko dana potvrđeno je da kraljevski par neće propustiti ovogodišnje porodično okupljanje, evo po čemu se to razlikovati od prethodnih godina.

Dolazak kralja Čarlsa tumači se kao njegov blag povratak u javni život. Monarh i kraljica Kamila doći će državnim automobilo, pre nego što zauzmu svoja mesta malo dalje od ostatka kraljevske porodice, kako ne bi izložen eventualnom riziku od infekcija tokom lečenja protiv kancera.

Prošle godine monarh je poveo svoju porodicu pešice do kapele Svetog Đorđa, gde su mu se pridružili Vilijam i Kejt Mildton sa troje dece. Ali ove godine očekuje se da će automobilom stići do samih vrata crkve, piše Sunday Express.

Kraljevo planirano prisustvovanje službi jeste "znak da stvari idu u dobrom smeru", rekao je izvor iz palate za The Telegraph. Vilijam i Kejt neće prisustvovati službi, koja verovatno neće biti veliko porodično okupljanje ili služba dok je Čarls pauzirao svoje većinu svojih kraljevskih dužnosti u javnosti.

Foto: Tanjug/AP

 

Princ Endrju će predvoditi povorku preostalih članova kraljevske porodice dok budu dolazili do crkve.

- U odsutnosti princa Vilijama, njegovog brata princa Harija i njihove dece, Endrju ima prednost kao osmi u redu za presto uprkos tamnim oblacima koji se skupljaju nad njegovom glavom kao rezultat njegovog loše procenjenog prijateljstva sa pokojnim pedofilom Džeferijem Epstajnom - kaže Majkl Kolet za Sunday Expres.

Napomene radi, princu Endrju sudilo se zbog seksa sa maloletnom devojkom, slučaj je rešen novčanom nagodbom. Kolet njegovo prijateljstvo sa ozloglašenim predatorom naziva loše procenjeno prijateljstvo, a istina je mnogo više od toga i mnogo gora.

- Kralj je čovek vere i Uskrs mu je uvek bio od velike važnosti. Bio je odlučan da poseti crkvu svetog Đorđa, i da predvodi kraljevsku porodicu u slavlju Hristovog vaskrsnuća, najznačajnijeg datuma u hriršćanskom kalendaru - dodao je Kolet.

Ni kralj ni Kamila neće biti na pordičnom ručku nakon službe u ckrvi, navodi Sunday Express. A njegovi saradnici su navodno rekli da se prisutvu monarha na bilo kojem događaju treba nadati a ne pretpostavljati njegoov dolazak dok se on i dalje fokurisa na svoje zdravlje, piše Daily mail.

Ostavite komentar