Showtime > Celebrity

NAZIRE SE KRAJ DRAME! Bred Pit i Anđelina primirili strasti za STARATELJSTVO nad decom - jedan od njih je ODUSTAO

Starija deca Breda Pita nisu u dobrim odnosima sa njim: Ćerka je promenila prezime, a sin izjavio gnusne komentare na njegov račun

Izvor: K1info/index.hr

Autor: Kristina Jokić

29/03/2024 > 11:37

podeli vest:

NAZIRE SE KRAJ DRAME! Bred Pit i Anđelina primirili strasti za STARATELJSTVO nad decom  - jedan od njih je ODUSTAO
Foto: K1info/Freepik.com/shutterstock


Godišnja razvodna parnica Breda Pita i Anđeline Džoli konačno se privodi kraju. Dejli mejl saznaje da je glumac odustao od traženja zajedničkog starateljstva nad njihovom decom.

Izvor je za Dejli mejl rekao da su par, koji na sudu vodi bitku za starateljstvo od 2016. godine, trenutno u pregovorima i da se konačno približava okončanju pravne drame.

Iako je Bred prvobitno tražio zajedničko starateljstvo nad njihovom decom, izvor sada tvrdi da glumac to više ne traži. To znači da će Angelina zadržati starateljstvo nad decom, a on će imati pravo na posete.

Bred ima loš odnos sa starijom decom

Veliki faktor u toj odluci je to što su neka deca sada odrasli. Medoks ima 22, Paks 20, a Zahara 19 godina. Šilon (17), Noks i Vivijen (15) su još maloletne. Veruje se da su starija deca u lošim odnosima sa Bredom, a kako su u očima zakona odrasli, više nisu obuhvaćeni bilo kakvim aranžmanima o starateljstvu.

Foto: K1info/Freepik.com/shutterstock

 
Sin Breda Pita: "On je kreten svetske klase"

Zahara se nedavno javno odrekla prezimena svog oca, a Paks je na Dan očeva 2020. godine Breda nazvao "kretenom svetske klase koja tera svoje četvoro najmlađe dece da drhte od straha“.

- Pretvorio si živote mojih najmilijih u pakao - napisao je i dodao:

- Možete da kažete sebi i svetu šta želite, ali istina će jednog dana izaći na videlo.

Sarkastično je zaključio: "Srećan ti Dan očeva, ti jeb*no, užasno ljudsko biće".

Paks je ovo napisao o Pitu na svom privatnom Instagram nalogu kada je imao 16 godina, ali je objavljeno tek pre nekoliko meseci.

Ostavite komentar