Showtime > Celebrity

JOVANA JOKSIMOVIĆ otkrila ZAŠTO VOLI POLITIKU: Ja kada sam upoznala ŽELJKA, on meni kaže...

Supruga Željka Joksimovića objasnila je zašto sa prijateljima u emisiji insistira na "Vi"

Izvor: K1info

Autor: Mina Duduković

26/03/2024 > 11:10

podeli vest:

JOVANA JOKSIMOVIĆ otkrila ZAŠTO VOLI POLITIKU: Ja kada sam upoznala ŽELJKA, on meni kaže...
Foto: Youtube PrintScreen/K1 Televizija


Najpopularnija srpska voditeljka Jovana Joksimović gostovala je u emisiji "Ako progovorim" na K1 televiziji, a sa Gocom Tržan pričala je o zanimljivim poslovnim, ali i privatnim temama.

Supruga Željka Joksimovića objasnila je zašto sa prijateljima u emisiji insistira na "Vi" i zašto voli politiku.

- Mnogo je teško razgovarati sa prijateljima na televiziji. Da li ti je teško da razgovaraš sa prijateljima? - pitala je Goca Tržan Jovanu Joksimović.

- Nije. Na šta je najveći problem prijatelja? Što si s njima na "ti". I kada mi dođe neki prijatelj, ja insistiram na "Vi" i onda bi bude lakše. Jer kada smo na "Vi", onda radim posao. I čak uđem u tu ulogu da se maltene ne poznajemo - rekla je Jovana.

- Da li i dalje više voliš informativu? Je l' te zabavlja informativa ili je počela da te nervira makar malo? - pitala je Goca Jovanu.

- Ja volim informativu. Mene interesuje i privatno sve što se dešava na političkoj sceni Srbije. Meni je politika i zabava. Meni je politika zabavna. Ja kada sam upoznala Željka, on meni kaže: "Ti stvarno misliš da treba da pričamo o politici?" Ja kažem: "Moramo da se zabavljamo. Tu ima svega."... Malo joj daš "žutog" nečeg i može da bude zabavna. Ja politiku najviše volim -  rekla je Jovana Joksimović.

Ostavite komentar