Showtime > Celebrity

SVE OČI UPRTE U JEDAN DETALJ KOD KEJT MIDLTON! Pogledajte kako je odabirom GARDEROBE svetu poslala POSEBNU PORUKU (FOTO)

Kejt Midlton je nosila sportsku majicu sa posebnim značenjem za izlazak sa princom Vilijamom

Izvor: K1info/dnevno.hr

Autor: Kristina Jokić

20/03/2024 > 15:38

podeli vest:

SVE OČI UPRTE U JEDAN DETALJ KOD KEJT MIDLTON! Pogledajte kako je odabirom GARDEROBE svetu poslala POSEBNU PORUKU (FOTO)
Foto: Profimedia


Nijedan važan detalj nije promakao javnosti na prvoj fotografiji princeze od Velsa Kejt Midlton posle operacije abdomena u januaru.

Kejt se tokom vikenda fotografisala ispred Vindzor farm šopa, gde je kupovala sa suprugom, princom Vilijamom, a za ovu priliku odabrala je sportsko izdanje, sa košuljom koja ima posebno značenje.

Kejt je nosila zvaničnu duksericu ragbi reprezentacije Engleske kako bi pokazala svoju podršku uoči meča protiv Francuske u nedelju uveče.

Međutim, izgleda da im Kejtina podrška nije dala dovoljno vetra u leđa pošto su izgubili meč koji se odigrao u okviru prvenstva šest nacija.

Princeza je zvanični pokrovitelj nacionalne engleske ragbi lige i često posećuje reprezentativne utakmice sa princom Vilijamom, poslednji put u februaru 2023. kada su igrali protiv Velsa.

Inače, ni novi snimak princeze nije utišao zaveru teorije o njenom zdravstvenom stanju, o čemu nisu otkrili nikakve detalje iz palate.

Mnogi su uvereni da na snimku uopšte nije Kejt, već njen dvojnik, a slične tvrdnje proširile su se društvenim mrežama i nakon što je u javnost procurila Kejtina fotografija automobila.

Spekulacije je podstakla i informacija da su urednici Bi-Bi-Sija upozoreni na moguće vanredne vesti iz kraljevske porodice. Podsetimo, Kejt je 16. januara podvrgnuta planiranoj operaciji abdomena u privatnoj bolnici London Clinic, gde je ostala 13 dana. Trenutno se oporavlja kod kuće i ne očekuje se da će se vratiti kraljevskim dužnostima pre Uskrsa.

Ostavite komentar