Showtime > Celebrity

Ko je TEO DŽEJMS, zvezda najgledanije Netfliksove serije? Već ga znate iz jedne hit serije u kojoj je ZALUDEO ŽENE!

Akciona serija "Gospoda" stigla je na NETFLIKS 7. marta i odmah postala najgledanija na toj platformi

Izvor: K1info/index.hr

Autor: Anica Ninković

15/03/2024 > 15:48

podeli vest:

Ko je TEO DŽEJMS, zvezda najgledanije Netfliksove serije? Već ga znate iz jedne hit serije u kojoj je ZALUDEO ŽENE!
Foto: Shutterstock


Serija, na kojoj je Gaj Riči radio, je spin-off Ričijevog istoimenog hit filma iz 2019. godine. Glavna uloga pripala je glumcu Teu Džejmsu.

Teo Džejms, čije je pravo ime Teodor Piter Džejms Kinerd Taptiklis, ima 39 godina. Rođen je u Haj Vikombu, Velika Britanija, grčkog je i škotskog porekla. Njegov otac Filip Taptiklis je poslovni konsultant grčkog porekla, a majka Džejn ima škotske korene.

Odrastao je u Asketu, malom gradu u Engleskoj, a svoje glumačke veštine stekao je u Bristol Old Vic Theatre School. Zbog svoje javne karijere, počeo je da koristi skraćenu verziju svog imena.

- Prezime Taptiklis je nekima veoma teško izgovarati. Džejms je moje srednje ime, a izabrao sam ga za prezime zbog izuzetne povezanosti sa članom porodice - rekao je ranije glumac.

Glumio je u trilogiji "Different" i seriji "Beli lotos"

Glumom se bavi poslednjih 14 godina. Glumio je u čuvenoj seriji Dovnton Abbei, ali se proslavio ulogom u filmu Divergent iz 2014. godine i u nastavcima "Divergent: Rebel i Divergent: Loial".

Neki ga verovatno pamte po ulozi Kamerona Salivana u drugoj sezoni serije "Beli lotos". Igrao je samouverenog i lukavog menadžera investicija, a zbog ličnosti svog lika postao je jedan od najomraženijih gledalaca u toj sezoni. Ali ta uloga mu je donela nominaciju za Emi za najboljeg sporednog glumca u dramskoj seriji.

Iako je očigledno uspešan u svojoj glumačkoj karijeri, prvobitno je želeo da se bavi muzikom.

- Muzika je bila moj san. Mogu da pevam, ali sam samo loš sa instrumentima. Ipak, voleo bih da odigram neku ulogu muzičara u svom životu - rekao je on.

Teo Džejms je oduševio gledaoce

Žene i muškarci širom sveta su oduševljeni Teom. Zgodna Britanka privukla je veliku pažnju i od izlaska serije Džentlmeni, društvene mreže su preplavljene komentarima.

Izvinite momci i devojke, Teo je oženjen

Irska glumica Rut Kirni osvojila je Teovo srce. Par se upoznao dok je zajedno pohađao Bristol Old Vic Theatre School i zaljubio se. U braku su od 2018. godine, ali o privatnom životu ne vole često da pričaju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ruth Kearney (@ruthkearney)

- Zajedno smo jako dugo jer smo započeli vezu kada smo bili na početku karijere. Ponekad može biti teško, ali ponekad ojača vezu - rekao je Teo pre nekoliko godina.

Par ima dvoje dece. Ćerku su dobili u avgustu 2021. godine, a sina u septembru prošle godine.

Rut nije toliko poznata kao njen muž, a gledaoci su mogli da je vide u serijama Flaked, Sanditon i Get Shorti. U seriji Sanditon, Teo i ona su glumili zajedno. Serija je inspirisana nedovršenim romanom Džejn Ostin. Džejms je otelotvorio jednog od glavnih likova  Sidni Pakera, dok je Rut glumila bogatu naslednicu Elizu Kempion, kojom se Sidni na kraju ženi u seriji.

O seriji "Gospoda"

Pored Džejmsa, u seriji igraju i Kaja Skodelario, Danijel Ings, Džoeli Ričardson, Vini Džons, Đankarlo Espozito i Rej Vinston.

Teo Džejms je u seriji igrao mladog aristokratu Edija Halsteda, koji je nasledio veliko porodično imanje nakon očeve smrti. Edi ubrzo saznaje da se na imanju nalazi farma marihuane i da je njegova porodica pala u ralje zločina. Iako u početku želi da pobegne od sveta kriminala, Edi je zaveden snagom koja dolazi sa carstvom marihuane.

Ostavite komentar