Showtime > Celebrity

Ovaj POZNATI RUKOMETAŠ je sin DANILA LAZOVIĆA! Pravi je ŠMEKER, a njegova TETOVAŽA na ramenu tera SUZE NA OČI (FOTO)

Vuk Lazović jedan je od četvoro dece našeg velikog glumca

Izvor: K1info/blic.rs

Autor: Kristina Jokić

15/03/2024 > 12:20

podeli vest:

Ovaj POZNATI RUKOMETAŠ je sin DANILA LAZOVIĆA! Pravi je ŠMEKER, a njegova TETOVAŽA na ramenu tera SUZE NA OČI (FOTO)
Foto: Youtube PrintScreen/ RTS Oko - Zvanični kanal


Srpski veliki glumac Danilo Lazović umro je 2006. godine, u 54. godini. Naš čuveni glumac ostavio je iza sebe četvoro dece, od kojih je i sin Vuk koji je izrastao u dobrog sportistu i pravog šmekera.

Najstarija ćerka Jelena postala je farmaceut, Milena je završila psihologiju, dok najmlađi Miloš sa mamom Brankom vodi prodavnicu mešovite robe na Avali.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vuk Lazovic (@lazovicvuk)

Vuk, koji je rođen 1988. godine, još kao dečak je počeo da trenira rukomet.

Ponikao je u Partizanu, a u međuvremenu je izgradio uspešnu internacionalnu karijeru. Početak pandemije zatekao ga je u Južnoj Koreji, a trenutno je u Kuvajtu. 

- Rođen sam u Beogradu, otac mi je iz Brodareva, Srbin, majka mi je sa Cetinja. Imam rodbinu u Crnoj Gori - pojasnio je u jednom intervjuu kako je došlo do toga da obuče dres crnogorske reprezentacije, uz napomenu da takav poziv nije dočekao od reprezentacije Srbije.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vuk Lazovic (@lazovicvuk)

Vuk Lazović se pre deset godina oženio svojom vršnjakinjom, rukometašicom iz Slovenije Barbarom Varlec, koja izgleda kao top model i sa kojom je dobio sina Luku. Porodična baza im je u Podgorici.

Vuk i Barbara, koja je posle udaje uzela prezime Lazović, upoznali su se 2009. godine, dok su oboje igrali u Zaječaru. Posle dva meseca druženja priznali su jedno drugom da su zaljubljeni i to je bio početak ljubavne priče koja i danas traje. 

Venčali su se u restoranu na Avali, u prisustvu više stotina zvanica. Za organizaciju je bila zadužena Vukova sestra Jelena, dok je mlađa Milena, prvakinja države u plesu, pomogla mladencima da uvežbaju korake za prvi ples.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vuk Lazovic (@lazovicvuk)

Otac Danilo Lazović, nažalost, nije dočekao najsrećnije trenutke svoje dece, a sin Vuk je, posle venčanja, emotivno poručio:

- Ne moram da kažem koliko mi nedostaje, pogotovo u ovakvim momentima, ali to je život, Od samog starta rekao sam sebi da moram da nastavim. Imam brata, sestre i mamu. Znao sam da ne mogu ništa promeniti, a moram sam i njima da pomognem. Otac mi stoji istetoviran na ramenu. Ceo život se borim da njegovo ime ne obrukam. Mislim da nisam i nikada ga neću obrukati - rekao je on, a preneo "Hello" magazin.

Ostavite komentar