Showtime > Celebrity

Nataša Bekvalac KONAČNO SREĆNA: Kao da sam u nekoj prelepoj igrici sa HEPIENDOM

U emisiji "Prvi red" pevačica otkrila kakve utiske nosi sa turneje po Americi, ali i da je srećna što se vratila u Srbiju

Autor: K1info

24/09/2022 > 22:59

podeli vest:

Nataša Bekvalac KONAČNO SREĆNA: Kao da sam u nekoj prelepoj igrici sa HEPIENDOM
Foto: majopublic


Nataša Bekvalac tek što se vratila iz Amerike, već ponovo putuje i to na Mikonos.

Kako se priča, pevačica navodno pravi veliku žurku na plaži u Grčkoj gde će proslaviti svoj rođendan. Naime, ona je zakupila nekoliko hotelskih soba za svoje najbliže prijatelje, koji će u nedelju 25. septembra na dan njenog rođendana krenuti sa njom na ovo grčko ostrvo.

Nataša Bekvalac je iz prve ruke za emisiju "Prvi red" otkrila kakve utiske nosi sa turneje po Americi.

- Presrećna sam bila što sam posetila Ameriku, ali srećnija sam bila kada sam se vratila kući i svojoj deci. Nigde se ne živi tako lepo kao u našoj zemlji - rekla je pevačica za "Prvi red".

- Tamo su sve bili naši ljudi, naravno. Kada su koncerti u pitanju ja nisam imala utisak da sam negde gde nisam svoja na svome. Svi govore da je u Americi fenomenalno, ali ne i međuljudski odnosi. To je nešto od čega ja zavisim. Tamo je biznis i nema takvih odnosa kao u Srbiji. Nigde nije kao ovde - ističe pevačica.

 

 

Nataša otkriva da vidi sebe kako živi u Americi, ali ne sada, već pod neke stare dane i to u Majamiju.

Pevačica je ispričala nešto više o prosidbi u Americi i o fotografiji koja je osvanula na Instagram nalogu gde je napisala, rekla je DA.

- Teško da ću ja više ikome reći da. Mediji su se šalili, tako sam to shvatila - ispričala je Nataša i objasnila kakav su utisak ostavili gradovi u SAD na nju.

 

 

- Svaki grad me je impresionirao na svoj način. Njujork, Las Vegas i Majami su neuporedivi. Meni je te dve nedelje bilo kao da sam u igrici nekoj. U nekoj prelepoj igrici, sa srećnim krajem - dodala je poznata pevačica.

 

 

 

 

Ostavite komentar